Lus eBook

Mtggamechangers.dk Lus Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Lus-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lisette Agerbo Holm. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Lus online nu så nemt!

Den er lille bitte og bor i dit hår.Den ligner en sort prik med ben.Den spiser blod og lægger æg.Det er en lus!“Lus” er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i de mindste klasser. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig til børn, der netop har lært at læse.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 9Let-tal: 16

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-04-2018
FORFATTER
Lisette Agerbo Holm
FILSTØRRELSE
5,24 MB

Landsforeningen af Ungdomsskoleledere

Ledere efterspørger lederudviklingssamtaler (LUS). Alligevel har kun to ud af fem ledere haft en årlig LUS. Det er ikke godt nok, lyder det fra erhvervspsykolog Stina Ørgård, som her giver råd om, hvordan ledere og chefer får bedre udbytte af LUS.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

10 typiske spørgsmål om lus - Netdoktor.dk

Lus er insekter, der lever som blodsugende snyltere. Kun tre lusearter kan leve på mennesker: Hovedlus, kropslus og fladlus. Hovedlus, som denne artikel handler om, er den mest udbredte herhjemme og kan være vanskelig at komme af med. Der er dog en række gode råd, du kan følge for at få bugt med lusene og allerhelst undgå, at du eller dit barn smittes igen og igen.
RELATEREDE BØGER
DT
Heidi kann brauchen, was es gelernt hat
Fornyelse
Klara Andersson, hesteejer
Hvad skal barnet hedde?
Antons detektivbog om at løse problemer i skolen
To hundrede procents opklaring
Idræt
Jeg dør uskyldig - Caroline Mathildes venskab med Struensee
Set med børns øjne
Tidevandet
Hygge: La via danese alla felicita