Kongerige eBook

Mtggamechangers.dk Kongerige Image

BESKRIVELSE

Bogen Kongerige blev skrevet den 28-04-2015 af forfatteren Robyn Young. Du kan læse bogen Kongerige i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Robyn Young.

Året er 1306, og Robert Bruce har fået opfyldt sin store ambition: at blive kronet til Skotlands konge. Det har til gengæld givet ham to problemer. Dels bliver den engelske konge så rasende, at han samler en hær og marcherer mod nord for at generobre det land, han betragter som sit. Dels har drabet på rivalen John Comyn vendt mange af Roberts landsmænd mod ham.Robert står tilbage med en kongekrone, men uden land og uden autoritet, og han flygter ydmyget til de vestlige øer. Her går han sammen med nogle få trofaste adelsmænd i gang med at genopbygge sin position, og i 1314 møder han omsider den engelske hær i det slag, der endegyldigt afgør Skotlands fremtid.KONGERIGE er tredje bind i Robyn Youngs trilogi om Skotlands kamp for selvstændighed, som indledtes med OPRØR og OVERLØBER. Alle tre bind kan læses hver for sig.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-04-2015
FORFATTER
Robyn Young
FILSTØRRELSE
2,56 MB

Storbritannien | Gyldendal - Den Store Danske

Mit kongerige for prinsessen 3 er et sjovt tidsstyringsspil (time management game) som byder på endnu flere eventyr. Masser af action; Masser af mini-spil; Prøv også Mit kongerige for prinsessen 2! Køb et spil i dag for kun 75 kr. 20 kr.!* 70% RABAT. Brug kuponkoden NYKUNDE * Kun for nye kunder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Forside | DET KGL. TEATER

Det sidste kongerige saks 1 (bog) af forfatteren Bernard Cornwell,Bernhard Cornwell | Skønlitteratur | Blodfejder, had, bedrag og desperat heltemod følger i kølvandet på de danske vikingers erobringer i 800-tallets England. Byer brændes af, frygtelige slag udkæmp
RELATEREDE BØGER
C de Clara 2 - ¿Quieres ser mi novio?
Orkerede påskeæg
Flugten
The story about little Troll
Karl og Bent #6: Karl og Bent bygger en bil
Perfide portrætter
Gladiator
Drengene i grotten
Ret, privatliv og teknologi
Otte opbyggelige fortællinger om kærlighed og mad og fremmede byer
Viljen til sejr
Ladykiller
Diky Dik - Listetyv i kjole og hvidt
Ludvig Holbergs poetiske maskerade
Freedom Pass London
Socialøkonomiske virksomheder
Fyyh ... Frække Frida
Aki og djævlerytteren