Franks bog eBook

Mtggamechangers.dk Franks bog Image

BESKRIVELSE

Bogen Franks bog blev skrevet den 02-03-2018 af forfatteren CAConrad. Du kan læse bogen Franks bog i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren CAConrad.

'En af de smukkeste bøger, du kommer til at læse i år' — Politiken, 5 hjerterFranks bog er fuld af replikker og versaler og udråbstegn. Og dyr og mennesker. Digtene er korte, vilde, grumme, de taler, mellem hinanden, mellem mennesker, inde i karakteren Frank, om mor og far, til dyr, til frugter, til objekter. Det er en bog om opvækst og klasse og seksualitet, om indlevelse og flugt og vækkelse, en bog, der “rapporterer fra en ufærdig svævende verden – Amerika, familien, hetero- og homoseksuel afvigelse saftigt eksponeret, Disney-agtigt”, som Eileen Myles skriver i efterordet. CAConrad (f. 1966) har udgivet ni bøger med poesi og essays, den seneste er While Standing in Line for Death (2017). Franks bog, som udkom i 2010, er den første bog af CAConrad i dansk oversættelse.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-03-2018
FORFATTER
CAConrad
FILSTØRRELSE
1,32 MB

Anne franks dagbog af Anne Frank | Bog & idé

Danser med wienerbrød : en bog med og om Søren Østergaard. Jens Korse. Dansk. Fra min faders skygge. Sebastian Klein, Danni Travn. Dansk. Fra min faders skygge. Sebastian Klein. Se alle Pulitzer-vindere gennem tiden . Dansk. Alt det lys vi ikke ser : roman. Anthony Doerr. Dansk. Alt det lys vi ikke ser. Anthony Doerr. Dansk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Franks bog (Bog, Hæftet, Dansk) af CAConrad

Til sin 13-års-fødselsdag den 12. juni 1942 fik Anne Frank en bog af sin far, som hun havde vist ham et par dage tidligere i et butiksvindue. Selvom det var en autografbog , indbundet i rødt og hvidt læder [15] med en lille lås på forsiden, besluttede Frank sig for at bruge den som dagbog, [16] og hun begyndte at skrive i den næsten øjeblikkeligt.
RELATEREDE BØGER
Isbjørnen og Nattevagt
Skovrideren fortæller og andre fortællinger
So ganz ohne Nachbarn - Kurzkrimi aus der Eifel
Drengen i skoven
Filippas dragefærd
Ville jeg måske lyve?
Germany North
Der Junge ohne Namen
Manchmal gehört mir die ganze Welt
To portrætter: Dostojevski: Nietzsche
Den nødvendige frivillighed
Gammelpot 11
Alt om Virginia Woolf - del 1
I nationens interesse
Schwarzer Tee mit drei Stück Zucker
Rumle og Drille på eventyr
Maigret og den uheldige politimand
Asken brænder
Operation Livvagt