Siffrine eBook

Mtggamechangers.dk Siffrine Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Siffrine-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Cecil Bødker. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Siffrine online nu så nemt!

Til en fest forelsker husmandenssønnen Jost og tater-kvinden Shiba sig i hinanden. Deres kærlighed er stor og betingelsesløs, men omverdenen er ikke lige frem begejstret for deres forhold.Historien bliver fortalt af deres ufødte datter Siffrine, der tegner et billede af landbrugslandet Danmark i begyndelsen af det 20. århundrede, dets normer, værdier og traditioner, men også af en intolerance over for fremmede folkefærd.Cecil Bødker (f. 1927) er en dansk forfatter. Cecil Bødker voksede op i nærheden af Fredericia, hvor hun var ene pige i en børneflok på seks. Cecil Bødker debuterede i 1955 med digtsamlingen Luseblomster. Sidenhen fulgte flere digtsamlinger og noveller inden hun i 1967 debutrede som børnebogsforfatter. Selv om Cecil Bødker har skrevet både romaner, novelle- og digtsamlinger for voksne, er det hendes børnebøger, navnlig dem om drengen Silas, der har gjort hendes forfatterskab kendt.Cecil Bødker har modtaget flere hædersbevisninger for sit forfatterskab. Hun har blandt andet modtaget De Gyldne Laurbær (1984) og Det Danske Akademis Store Pris (1998) og har som den eneste dansker modtaget den internationale børnebogspris H.C. Andersen Medaljen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-11-2016
FORFATTER
Cecil Bødker
FILSTØRRELSE
10,29 MB

Siffrine | Arnold Busck

Siffrine af Cecil Bødker af Susanne Thrige Nielsen d. 20. februar 2004. Info . Forfatter Cecil Bødker. Forlag Lindhardt og Ringhof. Genre Roman. Sideantal. 182. Udgivet. 2003. ISBN. 87-595-2169-4 . Det jeg holder allermest af hos Cecil Bødker er hendes ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Siffrine af Cecil Bødker (lydbog, download, zip_mp3)

Beskrivelse Siffrine - af Cecil Bødker. Denne lydbog fremsendes kun som MP3 - RAR eller ZIP fil til din E-mail adresse. Når vi har modtaget din betaling på mobilepay samt din E-mail adresse, vil vi inden for 12 timer fremsende din lydbog.
RELATEREDE BØGER
Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger
Svensk karriärlära
Verführung in Paris: Erotische Novelle
Uforvarende
Skrig & fred
Bartimæus-trilogien 2 Golems øje
Fri agent
Tid til timeout: Giver evidens overhovedet mening?
Bliktrommen
100 års boksning i USA - 1990 erne
Due racconti
Rekviem i Andalusien
Emile eller Om opdragelsen
Flammefuglen Epos