Super-Kalle eBook

Mtggamechangers.dk Super-Kalle Image

BESKRIVELSE

Bogen Super-Kalle blev skrevet den 24-07-2015 af forfatteren Jørgen Stamp. Du kan læse bogen Super-Kalle i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Stamp.

Kalle har fået en super flot superhelt-dragt med K for Kalle på maven. Sammen med sin bedste ven Giraf begiver Kalle sig ud for at øve sig på at være superhelt, men det er måske ikke helt så nemt, som Kalle troede ...Kalle-bøgerne er bøger til de 2-3-årige om at lege og dele, om at blive uvenner og blive gode venner igen.Læs også de andre bøger i Jørgen Stamps serie om den lille abe Kalle og hans venner.Med oplæsning af Githa Lehrmann.Denne e-bog er udgivet i fixed layout med oplæsning. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-07-2015
FORFATTER
Jørgen Stamp
FILSTØRRELSE
10,13 MB

Kalles nye cykelSuper KalleKalle og Giraf bygger en bil ...

"Jeg er superhelten Super-Kalle!" siger Kalle. "Kan du også flyve?" spørger Giraf. "Alle rigtige superhelte kan flyve." "Ikke endnu, siger Kalle. "Jeg skal øve mig på det. Men først skal jeg ud og redde nogen!" Følg Kalle og Giraf i den nye læselarven serie. Denne udgave handler om Super-Kalle, der vil være superhelt!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Super-Kalle af Jørgen Stamp

Super-Kalle (Forfatter: Jørgen Stamp, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711460634)
RELATEREDE BØGER
Askepots forvandling
Lille Gub
KVALT
Timmerlis
Oktoberdans
Huset Longbourn
Klinisk onkologi
Fyrmesteren
FK „Mezzi\
Skandalens sted
Hittebarnet
MatematikFessor træningshæfte
Bjergmanden og den snu bonde
Hvide mand - hvad nu?