Stress eBook

Mtggamechangers.dk Stress Image

BESKRIVELSE

Stress er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bente Nielsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bente Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Erfaringer, traditioner og ord sagt i god tro i en hvilken som helst kultur eller familie over tid og rum skaber usynlige kemiske forandringer i os. Forandringer, hvor reaktioner på impulser og instinkter kanaliseres over i mønstre som (u)tilpasning og intelligens. Fortidens radikaliseringer til nutidens traditionsbundne kultur i dag, hvem er vi så sammen i fremtiden? Vi opdrager vores børn i, at de skal tilpasse sig i tværkulturen her i landet, men de traditionsbundne historiske budskaber forvirrer os i vores tillid til hinanden i dag. Menneskeliv fra forskellige kulturer og tidslommer er udviklet med ens indsigt, fordi det er hjernens, individets tankespind og personligheden, som skaber uroen imellem os. Reaktionstilpasningen i dig og mig er stress, vores ydre og indre energier, som gør, at historisk liv i adfærd skaber mordere eller martyrer.Uddrag af bogenEn edderkop i midten af sit spind signalerer ro, orden og fred, men flyver der en flue i spindet, bliver der uro, uorden og ufred, fordi edderkoppen skal dræbe sit bytte. En STRESS, en ubalance for en stund her og nu, hvor fluen bliver til mad, for at edderkoppen kan overleve i naturen. Fødekædens stærkeste led!Et budskab om en tragedie, hvor handling i situationen på uforklarlig vis forvandler to menneskebrødre som Kain, der myrder, og Abel, der ofrer sig – hvad skete der for dem? Befolkningen dengang ønskede, at deres efterkommere i fremtiden for enhver pris måtte forhindre en sådan opførsel, og derfor nedskrev de Kain og Abels adfærd – en klassisk traditionsbundet historisk fortælling, som findes i mange udgaver og derfor også i jødedommen, islam og kristendommen. Myter kontra mystik – måske har vi misforstået budskaberne fra vores forfædre indtil nu?Om forfatterenBente Nielsen (f. 1967) er opvokset i Københavns Sydhavn og lever i dag på Fyn. Hun er uddannet skibskok og økonoma og har i knap 10 år arbejdet i et fleksjob på et botilbud for psykisk udviklingshæmmede voksne. På baggrund af egen sygdom har hun beskæftiget sig med fænomenet stress, som hun mener lagres i kroppen og videregives i arvematerialet. Med filosofiske tanker om liv i liv får hun os til at få en dybere indsigt i menneskers energier, de skrevne ord og en overordnet indsigt i adfærd og personlighed. Det bedste, vi har lært, får hun os til at tænke over, og om det egentlig er godt nok for fremtidens liv i liv.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-07-2018
FORFATTER
Bente Nielsen
FILSTØRRELSE
8,68 MB

Stresstest - Test din stress | Jobindex

Stress kan forebygges, håndteres og afhjælpes, hvis man laver den rette indsats → Forebyg stress med vores foredrag & værktøjer, som du finder her.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Stressbehandling - Stress- & Master Coach Birthe Buhl, Århus

Stress giver dig maveproblemer. En længere periode med stress, kan give dig problemer med maven og fordøjelsen. Dine tarme kan vise deres irritation ved at trække sig sammen i kramper, eller du kan lide af decideret diaré. Stress giver søvnproblemer. Stress kommer ofte til udtryk ved søvnproblemer.
RELATEREDE BØGER
Løb, Ris og Ras
Pierre och Jean
Erindringer
Elämän meri
Vad önskar ni, mr Jones?
Hemsöboerne
Brixen - Bressanone
Valerias Ontdekking
Dansk møbelkunst i det tyvende århundrede
Citroner til Vorherre
My Little Pony -Salaperäinen Hyvisponi ja kolme muuta tarinaa