Den sønderjyske farm eBook

Mtggamechangers.dk Den sønderjyske farm Image

BESKRIVELSE

Bogen Den sønderjyske farm blev skrevet den 02-01-2014 af forfatteren Erling Jepsen. Du kan læse bogen Den sønderjyske farm i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erling Jepsen.

Karen Blixen havde en farm i Afrika, ved foden af Ngong Hills. Der dyrkede hun kaffe.Allan Jensen havde en farm i Sønderjylland, ved foden af Gramby Bakke. Der avlede han kaniner.Vi er i 1960’erne, i en familie, der har sine problemer og konflikter. Forfatteren Erling Jepsen har skrevet en både munter og bizar, gribende og grotesk historie fra den danske provins.For alle – ikke mindst dem, der har læst Kunsten at græde i kor og Frygtelig lykkelig.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-01-2014
FORFATTER
Erling Jepsen
FILSTØRRELSE
9,64 MB

Den sønderjyske farm by Erling Jepsen - Goodreads

Den sønderjyske farm. Af Erling Jepsen . 129,95 kr. Den sønderjyske farm roman af Erling Jepsen (Paperback) Læs et uddrag Pris. 129,95 kr. Se Lagerstatus i butik . Udsolgt online. Beskrivelse; Læseprøve; Om forfatteren; Også af forfatteren; Anmeldelser; Beskrivelse ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

DR Romanprisen: Bog om incest, svigt og kaniner er første ...

Den sønderjyske farm udkommer d. 15/4 d.å. og selvom der hersker delte meninger om hans forfatterskab i de litterære kredse (nogle synes ikke han har været så heldig med de sidste par udgivelser), så kan det være, at Karen Blixen sender ham en hjælpende himmelhånd. Selvom, han kan da godt selv.
RELATEREDE BØGER
Massakre i Mellemøsten
Jagtriflen
Af det almene
Liljecronas hjem
Hverdagsglæde
Centrifugen
Slalomdribleren Leon
Your Guide To Marrakesh
Mobil fra en død
Stop ved blink
Oscar går sin vej
Omaisyhdyspoliisina tsunamityössä
Walden
\
K for Klara (1) - Hjerteveninder
Magtspillerne
Læn din ensomhed langsomt mod min
Cæsar og Kleopatra