Leonardos univers eBook

Mtggamechangers.dk Leonardos univers Image

BESKRIVELSE

Leonardos univers er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carl Henrik Koch. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Carl Henrik Koch bog online og også downloade det gratis!

2019 er 500-året for Leonardo da Vincis død og interessen for renæssancegeniet er vakt påny. Videnskabshistorikeren Carl Henrik Koch har tidligere skrevet roste biografier om tænkere som Pascal og Spinoza, og dette er kronen på et livslangt værk.Renæssancemennesket Leonardo da Vinci er til stadighed en gåde og inspirationskilde for mange. I én og samme person forenede han et virke som kunstner, som videnskabsmand og som filosof. Han efterlod sig værker som Mona Lisa og Den sidste nadver, banebrydende studier i den menneskelige anatomi og skitser til nogle af det 19. og 20. århundredes store opfindelser såsom cyklen og flyvemaskinen.Carl Henrik Koch, som har forsket i filosofiens og videnskabens historie gennem en menneskesalder, giver i Da Vincis univers et stærkt portræt af universalgeniet Leonardo da Vinci. Således føjes endnu en perle til rækken af anmelderroste biografier om store europæiske tænkere fra Kochs hånd. Da Vincis univers udkommer som et rigt illustreret pragtværk med en billedside, der bringer alsidigheden af da Vincis virke til live for læseren.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-05-2019
FORFATTER
Carl Henrik Koch
FILSTØRRELSE
10,31 MB

Leonardos univers - Carl Henrik Koch | bibliotek.dk

"Leonardos univers" udkommer i anledningen af, at det i 2019 er 500 år siden, Leonardo da Vinci døde. Desuden er det den første danske biografi om Leonardo, der er udkommet i 80 år. Carl Henrik Koch er filosof og videnskabsteoretiker, og har blandt andet skrevet bøger om Helmut Newton og Pascal.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Leonardos univers | BogMarkedet

Leonardos Univers. Lindhardt og Ringhof. 352 sider. 499,95 kr. Af Anders Ellegaard, cand. jur. Leonardo da Vinci døde d. 2. maj 1519. Han blev 67 år gammel, idet han var født 15. april 1452.
RELATEREDE BØGER
Femte offret
Borgen Unplugged #12 - Too close to call
eKundeservice
Fald
Amerikanskt
Vanda Venzel
Fløjne fugle
Gør det rigtige rigtigt
Hexen
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Vinteren
Malerikup mod Nationalmuseum