STORE DYR: Ørn eBook

Mtggamechangers.dk STORE DYR: Ørn Image

BESKRIVELSE

Bogen STORE DYR: Ørn blev skrevet den 07-06-2017 af forfatteren Stephanie Turnbull. Du kan læse bogen STORE DYR: Ørn i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Stephanie Turnbull.

Ørne er ENORME!De har stærke, kniv-skarpe næb og et fantastisk syn.De glider gennem luften på lange, brede vinger.Med en klar, letlæst tekst og farvestrålende fotos giver Ørn nye læsere en masse oplysninger. Her kan man blandt andet læse om, hvor ørne lever, hvad de æder, og hvordan de opfostrer deres unger.Denne billedfagbog viser billeder af ørne og fortæller nogle af de spændende fakta om dem. Bogen kan læses højt for børn mellem 5 og 7 år eller læses selv af børn mellem 8 og 9 år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-06-2017
FORFATTER
Stephanie Turnbull
FILSTØRRELSE
1,48 MB

Havefigurer & Havekunst - Store Billige Figurer ...

ørn, symboliserer især magt, det majestætiske, guddommelige, sejr, det høje, himmelske, Solen, opstandelse og det frie. Dens vældige vingefang og cirklende svæv er et betagende syn. Den er en kongelig fugl, den der når højest; dog fortæller en lille historie, at den lille fuglekonge fik sit navn ved at sætte sig på ørnen og flyve med op og dermed nå øverst.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Store Dyr Bøgerne På Dansk - Køb Bog Serien Billigt

Fugle (Aves) er tobenede, landlevende hvirveldyr, der lægger æg og har næb og fjer.De fleste fugle kan flyve og er ligesom pattedyr varmblodede.Fugle regnes traditionelt for en klasse af hvirveldyr.. Der findes omkring 10.000 kendte, nulevende arter, hvilket gør fuglene til den mest artsrige gruppe af de firelemmede dyr, tetrapoderne.De findes i alle typer miljø, lige fra Arktis til ...
RELATEREDE BØGER
S
Manifest
SPALUJÍCÍ VINA
Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis
Amerikanskt
المنظف 2: القفزة
RevisorManual 2020/1
Fløjne fugle
Styrke og svaghed
Ät med mig
Interview med børn
Best of China
Emmy 9 - Ingen vej tilbage
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Lykkebillet
De efterlod os alt
Lars Lynge ta'r sin tørn
Melde dich mal!