De døde sjæles nat eBook

Mtggamechangers.dk De døde sjæles nat Image

BESKRIVELSE

De døde sjæles nat er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Elsebeth Egholm. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Elsebeth Egholm bog online og også downloade det gratis!

Den 31. oktober, på de døde sjæles nat, mødes de levende og de døde på kirkegården ved midnat.For Peter Boutrup sker der mere end det, da han en sen og regnfuld aften opsøger veninden Mys grav. Mys mor dukker op og vil have ham til at finde sin forsvundne søn, Magnus. Og næste dag bliver en ung nonne, Melissa, fisket op af voldgraven på det kloster på Djursland, hvor Peter arbejder som tømrer. Melissa var garroteret - en gammel spansk henrettelsesmetode - og Peter var den sidste til at se hende i live. Samme sommer har minedykkeren Kir Røjel fundet en kasse med gamle knogler under dykning ved Kalø Vig. Det viser sig, at manden i knoglekassen også blev garroteret. For 60 år siden.Mens Peter leder efter Magnus og en sammenhæng mellem hans forsvinden og Melissas død, får politimanden Mark Bille Hansen til opgave at kæde knoglerne sammen med pigen i voldgraven - og jagten på sandheden sender ham et højst overraskende sted hen.De døde sjæles nat er en roman om stjerner og vandbærere og om, at de stærke måske nok har magt, men ikke altid ret.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-05-2016
FORFATTER
Elsebeth Egholm
FILSTØRRELSE
10,81 MB

De døde sjæles nat - Lydbog & E-bog - Elsebeth Egholm ...

"Den 31. oktober, på de døde sjæles nat, mødes de levende og de døde på kirkegården ved midnat". For Peter Boutrup sker der mere end det, da han en sen og regnfuld aften opsøger veninden Mys grav. Mys mor dukker op og vil have ham til at finde sin forsvundne søn, Magnus.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De Døde Sjæles Nat af Elsebeth Egholm - Paperback Bog ...

De døde sjæles nat er en roman om stjerner og vandbærere og om, at de stærke måske nok har magt, men ikke altid ret. Om forfatteren Elsebeth Egholm (f. 1960) er født og opvokset i Aarhus. Efter en årrække på Det jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev herefter ansat på bl.a. Berlingske Tidende.
RELATEREDE BØGER
Tjudesnyi Kopengagen, Russisk
Kender du smådyr?
Arvtagerne
Udødelige Peer
Offentlig revision
På Mississippifloden
Arnold og den lille kat
Trylogia księżycowa 3: Stara Ziemia
Hex Hall #1: Dæmonens Hævn
Dødsboskifteloven
Skeletter i sneen
Hitman 3
En hunds hjerte
De døde kommer om natten
Kål
Fremmed - og li'som dig? Om unge indvandrere og flygtninge i Danmark
Esme og Igor 3 - Sjælevenner