Nøglen til Rebecca, pb eBook

Mtggamechangers.dk Nøglen til Rebecca, pb Image

BESKRIVELSE

Nøglen til Rebecca, pb er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ken Follett. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ken Follett bog online og også downloade det gratis!

Det er sommeren 1942, 2. Verdenskrig har været i gang i mere end to år, og Tyskland har tromlet gennem Europa uden at have mødt nævneværdig modstand. I Nordafrika har Rommels effektive krigsmaskine trængt englænderne op i en krog, men de allierede har ikke desto mindre tænkt sig at gøre ørkenlandene til den slagmark, hvor krigslykken skal vende.Rommels stærkeste våben mod englændernes omgruppering er mesterspionen, den halvt tyske og halvt arabiske Alex Wolff, og fra sin base på en husbåd i Cairo og udstyret med en snedig kode baseret på Daphne du Mauriers Rebecca lykkes det Wolff at opsnappe de allieredes planer.Var det ikke på grund af én lillebitte fejl, ville Wolff endnu en gang have kunnet vende krigens gang, men nu havde han desværre begået denne lillebitte fejl, og i stedet endte det med en menneskejagt.Pressen skriver:»Trods knap fyrre år på bagen holder romanen stadig som en spændende klassisk spionroman med masser af intriger på kryds og tværs«– Per Månson, Lektør

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-09-2016
FORFATTER
Ken Follett
FILSTØRRELSE
2,72 MB

Køb bøger af Ken Follett hos Dagens Bog i dag!

Nøglen til Rebecca, pb | Ken Follett | Computersalg.dk : Over 10.000 bogtilter!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nøglen Til Rebecca Af Ken Follett, Paperback - køb ...

Køb Ken follett på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Ken follett i kategorien Bøger & blade fra en række online butikker samlet på et sted. Spar penge, når du køber Bøger & blade via Kelkoo.
RELATEREDE BØGER
Vold som forretningsmetode
Jeeves, den uforlignelige
117 udvalgte fluer
Astma
Vildt vejr
Äktenskapsmäklerskan
The Ancient Harbours of the Piraeus
The Trip - A Woman's Intimate Confessions 5
Jinnyn valinta
Short Stays Milan & the Italian Lakes
Fyre & Flammer 9 - Fyre & Flammer og en flirt i Firenze
Mörkret under ytan
Hos fuglene
Hitlers krig 1939-41
Elsker, elsker ikke
Sange om det danske sprog
For ledere: Hvordan man sammensætter et team