Den hvide enke eBook

Mtggamechangers.dk Den hvide enke Image

BESKRIVELSE

Den hvide enke er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Lyngby Jepsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Hans Lyngby Jepsen bog online og også downloade det gratis!

Renata Luca bor på Sicilien og er tandlæge. Hendes mand er kendt journalist og forfatter, der i sin avis, i radioen og på byens teater kritiserer mafiaen og den kommunale korruption. Bogen begynder den aften, han ikke vender hjem og tilsyneladende er blevet dræbt eller bortført.Renata Lucas ældste søn, Ricardo, fortsætter faderens farlige arbejde på teatret, samtidig med at han forelsker sig voldsomt i sin kusine Silvia, der har et håbløst ægteskab og en anmeldt voldtægt bag sig og først blev kaldt Smukke Silvia og senere Stakkels Silvia, fordi hun overtrådte øens uskrevne love.Hans Lyngby Jensens roman har krimiens spænding, sædeskildringens tætte atmosfære og kærlighedens passion. Hans kendskab til den sicilianske by og dens indbyggere er så indgående, at læseren selv kommer til at kende byen og dens mennesker, som er skildret med varm og overbærende humor.Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Hans Lyngby Jepsen blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander. Han flyttede fra byen efter studentereksamen, for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København.Hans Lyngby Jepsen debuterede i 1943 med en novelle i Politiken, i 1945 udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.Hans Lyngby Jepsen har bestridt indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere.I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Efter 1988 har han boet i København, på Frederiksberg og i Nordjylland.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-11-2016
FORFATTER
Hans Lyngby Jepsen
FILSTØRRELSE
5,94 MB

Britisk mor er den hvide enke: 29 år og mistænkt for ...

Alle taler om 'den hvide enke' som mistænkt i gidseldrama »Plausibelt« at hvid britisk kvinde var involveret, siger britisk journalist til Politiken. Internationalt 24. sep. 2013 kl. 12.41
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den hvide enke af Hans Lyngby Jepsen | Bog & idé

Den Gule Enke er kælenavnet for en af de mest kendte champagner og fremstilles af den franske producent Clicquot-Ponsardin, der er et stort champagnehus. Veuve Clicquot er champagnens rigtige navn. "Den Gule Enke" er lavet på to tredjedele røde druer (farven sidder i druernes skaller, som fjernes så champagnen bliver hvid og ikke rød) og en tredjedel chardonnay-druer (som er hvide).
RELATEREDE BØGER
Traktoren der så gerne ville sove
På tryk
Isdragen
Dzikie łabędzie
Tynd is
Et drama i natten
Samlede noveller. Bind 1
Valdemarerne
Elfų likimas III. Užmirštieji kapai
Min grundtvigske oldefar
Auckland & Bay of Islands Road Trip
De 5, samlebind 3
Den tatoverede kvinde