Hævnen eBook

Mtggamechangers.dk Hævnen Image

BESKRIVELSE

Bogen Hævnen blev skrevet den 18-04-2016 af forfatteren Bent Haller. Du kan læse bogen Hævnen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bent Haller.

I 'Hævnen' trækker Bent Haller på to kendte, græske skuespil, Aischylos’ 'Orestien' og Euripides’ 'Elektra', i sin fortælling om kongebørnene Elektra og Orestes. Elektras elskede far, Kong Agamemnon, bliver forrådt af sin kone, dronningen Klyteimenestra og hendes elsker, Aigisthos, da han vender sejrrig hjem fra krigen i Troja. Elektra kalder sin bror Orestes, der har været i landflygtighed, til sig, og på Agamemnons grav sværger de at hævne ham. Det lykkes Orestes at snige sig ind på slottet og dræbe både sin mor og hendes elsker, men Klyteimenstras genfærd vækker de sovende hævngudinder Erinyerne til live, og Orestes og Elektra må søge tilflugt i guden Apollos tempel i Delfi.Bent Haller (f. 1946) er en dansk forfatter og billedkunstner. som debuterede i 1976 med romanen 'Katamaranen', der handlede om en gruppe børns opvækst i et socialt boligbyggeri. Selvom han har skrevet bøger for voksne, er han dog mest kendt for sin børne- og ungdomsbøger som 'Blåfolket' (1986), 'Fuglekrigen i Kanøfleskoven' (1990), 'Silke' (1991) og 'Kaskelotternes sang' (1983), der er hans til dato mest berømte bog. Haller har vundet flere priser for sine romaner, deriblandt Kulturministeriets Børnebogspris i 1978 og Nordisk Børnebogspris i 2000.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-04-2016
FORFATTER
Bent Haller
FILSTØRRELSE
9,94 MB

Hævnen (2010)

Flagermusen 1966, instruktør Annelise Meineche, DVD, familiefilm, Digitally Remastered Farvefilm Dansk film fra 1966 - Brugt, men 100% i orden Hævnen er sød - ikke mindst, når den rammes ind af champagnebrusende toner. Efter et fugtigt karneval vågner Dr. Falke ikke kun op til nogle gevaldige tømmermænd.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Find Hævnen i DVD-film og Blu-ray - Køb brugt på DBA

"Hævnen er på alle måder en vellykket film, gennemarbejdet ned i mindste detalje, smukke billeder, flotte kontraster, gode skuespillere - og alligevel føler man sig manipuleret med." Læs anmeldelsen
RELATEREDE BØGER
Uffe mod magten
Luftbobler
Maj & Mío (1) - Den første bog om Maj & Mío
Dukken
Indtil vi finder hjem
Den magiske falken 1 - Den gale trollkvinnen
A Tribute to Joseph M. Lookofsky
Beautiful creatures - udfriet
Da Marlon døde
Dagbog fra Østfronten
March mod Moskva
Blæksprutter og bænkebidere