Skygger fra Sprogø eBook

Mtggamechangers.dk Skygger fra Sprogø Image

BESKRIVELSE

Skygger fra Sprogø er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Vibeke Marx. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Vibeke Marx bog online og også downloade det gratis!

En dag kom børneværnet og fjernede dem alle sammen. Hvor de små kom hen, ved Magda ikke, men selv kommer hun til kvindeanstalten på Sprogø. Her bliver hun gravid og tvinges til at bortadoptere og glemme barnet, men Magda kan ikke glemme. Hele livet drømmer hun om og længes efter Drengen. Et savn, der ikke bliver mindre, da hun får job som tjenestepige hos en familie med et barn i samme alder. Barnet hedder Gunnar, og han er et mærkeligt barn.Ursula lider i barndommen voldsomt under sin tyranniske fars, Gunnars, sarkasme og følelseskulde, og som voksen søger hun desperat hjælp det ene sted efter det andet i håb om at blive sine traumer kvit.»Skygger fra Sprogø er en velskrevet historie om et af de sorte kapitler i Danmarks åndssvageforsorg, og samtidig en overbevisende beretning, om hvad der sker i en familie, hvor sandheden ikke må komme frem«- Jydske Vestkysten»Romanen er velskrevet, letflydende og emmer af social indignation, men har stadig en dynamik, der gør, at man kun nødigt lægger den fra sig.«- Fyns Amts Avis»Vibeke Marx skriver i et sprog, der går læseren lige til hjertet.«-Jyllands-Posten

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-02-2012
FORFATTER
Vibeke Marx
FILSTØRRELSE
6,36 MB

BOGANMELDELSE: Skygger fra Sprogø af Vibeke Marx | Bogrummet

Få Skygger fra Sprogø af Vibeke Marx som e-bog på dansk - 9788771461091 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skygger fra Sprogø af Vibeke Marx som bog - Bogreolen.dk

7 8 Nogle dage senere bliver hun kaldt ind til forstanderinden. 9 10 11 12 13 14 15 16
RELATEREDE BØGER
Himlen er virkelig, helvede ligeså
Die Taucherin
Stockholm
Rasmus Klump og pandekageskibet
Timeslag
Scherfig memory
Óli Lokbrá
Nya tidens barn
Vejfarende fremmed
Jack Nicholson - filmene, kvinderne og stofferne
Køn, magt og mangfoldighed
LCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost