Peter Pedal og hundehvalpene eBook

Mtggamechangers.dk Peter Pedal og hundehvalpene Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Peter Pedal og hundehvalpene-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter H.A. Rey. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Peter Pedal og hundehvalpene online nu så nemt!

Peter Pedal og manden med den gule hat finder en lille hjemløs killing i en park, som de afleverer på et dyrehjem. Peter bliver ladt alene et øjeblik og bliver selvfølgelig nysgerrig. Han går derfor på opdagelse på dyrehjemmet, og inden længe er der hundehvalpe overalt!H.A. Rey (1898-1977) var en tysk forfatter og illustrator bosat i USA. Sammen med sin hustru, Margret Rey, skabte han de klassiske historier om Peter Pedal.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-10-2018
FORFATTER
H.A. Rey
FILSTØRRELSE
5,56 MB

Peter Pedal og hundehvalpene | Litteratursiden

Peter Pedal var en sød, lille abe, som altid var meget nysgerrig. En dag skulle Peter og hans ven, manden med den gule hat, med til åbningen af byens nye boghandel.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Peter Pedal besøger en boghandel - læseprøve by L&R ...

Prøv Nextory gratis i 14 dage | Læs eller lyt til Peter Pedal og manden med den gule hat finder en lille hjemløs killing i en park, som de afleverer på et dyrehjem. Peter bliver ladt alene et øjeblik og bliver selvfølgelig nysgerrig. Han går derfor på opdagelse på dyrehjemmet, og inden længe er der hundehvalpe overalt! H.A. Rey (1898-1977) var en tysk forfatter og illustrator bosat i ...
RELATEREDE BØGER
Hjernen bag erfaring
Den dovne have
Oliver Twist
Ude ved havet
Blå mandag
Den blege rytter
Legend
Kaj si´r go´nat
Mo und Pah kaufen ein
Fra Tahiti til Thyborøn med Nordkaperen
Ingenting är omöjligt
De Treogtyve
La Biblia: 28 Oseas