Tro på Gud eBook

Mtggamechangers.dk Tro på Gud Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Tro på Gud-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kåre Egholm Pedersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Tro på Gud online nu så nemt!

Der var engang, hvor troen på Gud ikke stod til diskussion. Den kristne Gud var ikke alene skaber og opretholder, men også garanten for tilværelsens urokkelige orden i universet, i samfundet og på det moralske plan. I dag forholder det sig nærmest lige omvendt. For de fleste nutidige, vest­lige mennesker er det lige så svært at tro på Gud, som det var for datidens mennesker at tvivle på Guds eksistens. Som følge af en række ændrede betingelser for det, vi kan tænke og forestille os, er troen på Gud med tiden blevet til én omstridt mulighed blandt flere andre.Denne bog handler om, hvad det vil sige at leve i en sekulær tid. Med afsæt i filosoffen Charles Taylors tanker om sekularisering, søger forfatteren svar på, hvorfor det moderne, gudløse menneske hjemsøges af tvivl, og om hvorfor mange stadig længes efter at finde den dybe mening og sjæle­lige fred, som fulgte med de gamles gudstro.Undervejs tager bogens forfatter livtag med nogle af de mest almindelige indvendinger mod kristendommen. Forfatteren vil vise både den troende og den søgende skeptiker, at det er muligt at tro, trods den dominerende sekularisering og uden at gøre vold på forstanden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-05-2019
FORFATTER
Kåre Egholm Pedersen
FILSTØRRELSE
7,10 MB

Fem kendte svarer: Hvorfor tro på en gud? - Kristeligt ...

- Jeg kan godt lide at se på tro som en slags filosofi, som i virkeligheden handler om, at man lever i balance, og at man lever godt i fællesskabet med andre, siger han. I takt med ændringen i vores til forhold Gud og tro, har vores forhold til folkekirken og kirkelige traditioner og ritualer også forandret sig.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skal præster tro på Gud? - Kristeligt Dagblad

Sognepræst Kåre Egholm Pedersen har med Tro på Gud skrevet en god og mild bog, hvor man kan søge et øjebliks ro i kampen mellem ateister og religiøse. - Kristeligt Dagblad. Det er en bog til præster, der gerne vil tale med moderne mennesker om deres anfægtelser og tvivl … Og det er en bog til alle dem, der ikke er præster eller kristne, men nysgerrige på troen og dog i tvivl.
RELATEREDE BØGER
Kurt Danners bedrifter: Vulkanens hemmelighed
En for alle, alle for en
Mo og Pyt #1: Mo og Pyt i skole
En tur i Ib Lundings Storkøbenhavn med hans sporvogne
Den lille havfrue - Juleskattejagten
Klovnejagten
You Rule!: A Practical Guide to Creating Your Own Kingdom
Mord i mørket
Tre hundes nat
Flauberts papegøje
Uzbekistan Map for Businessmen & Tourists
Drømmefangerne
Digte 2014
1997 - Barbie world
Med ryggen mod verden: Portrætter fra Serbien
Superkryb
I fred og ro
Giuseppe Verdi