Halsløs gerning eBook

Mtggamechangers.dk Halsløs gerning Image

BESKRIVELSE

Halsløs gerning er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Tom Oxager. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Tom Oxager bog online og også downloade det gratis!

Efterforskningsgruppen på politigården i Frederikshavn har fået ny leder, der viser sig at være endnu mere træls end sin forgænger. Carla Nejsig falder i unåde. Samtidig sker et mystisk mord på det åbne bibliotek Sæby i en stille aftentime. Selvom tomme butikker præger bybilledet, er der stor udvikling og aktivitet i forretningslivet. Barbie-Bente og Duftende-Doris konkurrerer med alle midler. To kvinder tager en grusom hævn over en foretagsom restauratør. Den idylliske Sæby mærker en bølge af wellness, racisme, vold, mord, sabotage og narkotika true sin fremtid som attraktiv turistby. Den farverige præst Ellinor Wollesen klager sin nød til Jomfru Maria og stormer rundt i pastoratet for at gøre gode gerninger. Nye karakterer dukker op, og handlingen går over stok og sten.Uddrag af bogen:»Ellinor levede i selvvalgt cølibat i den store præstegård. Den store rødstensbygning med kælder var egentlig alt for stor til hende. Den ville være velegnet til bed & breakfast, tænkte hun af og til. Og mange ville gerne bo så centralt i byen som hun. Selvfølgelig var der også ulemper, som f.eks. når den automatiske klokkeringning pludselig gik amok, mens hun stod og stegte frikadeller. Så var hun nødt til at tage affære. I de sene nattetimer kunne hun da også godt tænke sig at have en mand i sengen til at varme sine klerikale attributter. Skulle hun indrette en stor del af præstegården til Bibel-Bed-Breakfast? «Om forfatteren:Tom Oxager er billedkunstner og krimiforfatter. Allerede i begyndelsen af halvfjerdserne tabte han sit hjerte til det Sæby, han nu har valgt som ramme for en krimiserie. Halsløs gerning er anden bog i serien, der indledtes med De gode græd og de onde lo (2014). Sideløbende har han indtil nu udgivet fire bøger om Anna Storm og Rigsvåbnet, der bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i højt tempo.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-12-2017
FORFATTER
Tom Oxager
FILSTØRRELSE
9,68 MB

Kulturkongen anbefaler Halsløs gerning

Køb Halsløs gerning af Tom Oxager som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Efterforskningsgruppen på politigården i Frederikshavn har fået ny leder, der viser sig at være ..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Om en hals - Kristeligt Dagblad

Hækkerup: 'Det vil være halsløs gerning ukritisk at åbne grænserne' Han åbner alligevel en dør på klem, efter at flere partier har talt for at åbne grænsen. Justitsminister Nick Hækkerup (S) glider af på spørgsmål om grænseåbning, men lader en lille dør stå på klem.
RELATEREDE BØGER
DragonLance Legender #1: Time of the Twins
Det offentlige som procespart
Den fantasifulde bedragerske
Bilteknisk ordbog
Sidste bedeslag
Troldeliv - Julekalenderbogen: 13. december
Døv mands kup
Bill og Ben på det blodige bjerg
Kobberrullens Hemmelighed
En fortælling om at glemme
Crisis, Miracles, and Beyond
Konsten att leva billigt
De syv spirituelle love for succes
Seoul
Sensibilitetens bevægelse