Rejser blandt mennesker eBook

Mtggamechangers.dk Rejser blandt mennesker Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Rejser blandt mennesker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marcus Lauesen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Rejser blandt mennesker online nu så nemt!

'Rejser blandt mennesker' er en samling breve og noveller af forfatter Marcus Lauesens fra hans mange rejser rundt om i verden i perioden 1933-38.Indhold'Fra England 1935''Far og jeg ; Johan''Oves Mission''K.K. Jensens store Aften''Otto''Jan Klyvers Pæretræ''En Rejseepisode''Havet''Venne''Buddha''Pontenelli''Hendes sidste Rejse''Drengen Njab''En Aften i Port Said''Djibutis Ørken''Fra Aden til Singapore''Skolen paa bjerget''Breve fra en Sørejse'Marcus Lauesen (1907-75) var en dansk forfatter og digter. Marcus Lauesen voksede op på Aabenraa-egnen i Sønderjylland inden genforeningen. Den sønderjyske identitet er et genkommende tema i Marcus Lauesens forfatterskab.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-05-2017
FORFATTER
Marcus Lauesen
FILSTØRRELSE
6,59 MB

Rejser blandt mennesker | Arnold Busck

Rejser. Fotorejser; Cykelrejser. Cykelrejser i Sri Lanka; ... Oplev uspolerede bjerglandskaber og et møde med nogle af verdens mest hjertevarme mennesker i dette mystiske land, der er en af verdens ... fredfyldte tempelbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer og kolossale drypstensgrotter er blandt de oplevelser, som rejsen ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rejser - Yatrarejser

På rejse blandt mennesker. Af Birgitte Valvanne . 62,10 kr. Læg i kurv. På rejse blandt mennesker af Birgitte Valvanne (Lydbog) ... Fra hendes yderligere rejser til andre lande som Indonesien, Thailand, Burma og Indien samlede hun genstande til et museum på den præstegård hun boede på i Ronæs.
RELATEREDE BØGER
Nässlor - erotisk novell
Alt jeg siger er sandt
Lujuria - Confesiones íntimas de una mujer 1
Den fremmede gæst
Fie og Benny hos frisøren
Overtalelse
Indbrud nord for København med dyrt kostervalg
Fredagsintervjun - Jimmie Åkesson
Burn for Burn
I skjul
Forførelsen
Vi trænger til regn
Sprogforum 56
Slægtens Offer: Danerriget Bind 1
Truslen fra solen
Love Came From Heaven
Tue og drømmen
Demensdetektiven finder spor.
Aristokraterne