Spor af Emma eBook

Mtggamechangers.dk Spor af Emma Image

BESKRIVELSE

Spor af Emma er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Christina Aabo. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Christina Aabo bog online og også downloade det gratis!

Forfatteren Selma Becker har mistet sin kæreste i en tragisk ulykke for snart et år siden. Ulykkelig og deprimeret møder hun op for at holde jul hos sin bror og svigerinde. Under julemiddagen opstår et skænderi, som får Selmas 17-årige niece Emma til at stikke af. Familien tror, at Emma vil vende tilbage, når hun er kølet af.Men første juledag er Emma stadig ikke kommet hjem, og ingen i familien eller vennekredsen aner, hvor hun befinder sig. Familien kontakter politiet, og Selma involveres i eftersøgningen i Københavnsområdet.Spor af Emma er en psykologisk thriller om stormende forelskelse, ubærlige tab og kampen for at genfinde meningen med livet, når sorgen fylder næsten alt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-11-2019
FORFATTER
Christina Aabo
FILSTØRRELSE
5,94 MB

10 ting du aldrig bør gøre ved bordet, hvis du kan din ...

Hendes fætter, Justin Anthony, fortæller til nyhedsmediet, at Emma fik influenza i fredags og blev testet positivt for corona, og siden er det gået ned ad bakke, og hans kusine nu ligger i respirator. Ydermere fortæller han, at pigen ikke lider af nogen form for sygdomme eller lider af astma.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dagens nyheder 26. februar - TV 2

En af dem er Emma Alex, der bor på TECHCOLLEGEs skolehjem, og som derved boede meget tæt på et af de områder, der blev gennemsøgt af politiet. For at afhjælpe aalborgensernes utryghed har flere dialogbetjente befundet sig rundt omkring i byen for at svare på bekymrede borgeres spørgsmål.
RELATEREDE BØGER
Det er bare noget man siger
Den skødesløse amorin
Almanak
Erhvervsøkonomi
Klar scene
Piękna pokora
Digital praksis i barnehagen : nysgjerrig, eksperimentell og skapende
Pianolärarinnan - erotisk novell
Gerda og Gilbert siger G
El Rey Sin Corazón (La Colección Eterna de Barbara Cartland 23)
Det uvelkomne bevis
Fra ord til handling
Den italienske forbindelse
Den 6. senator
Flet i forvandling
Paulusevangeliet