Mette F. eBook

Mtggamechangers.dk Mette F. Image

BESKRIVELSE

Mette F. er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bent Winther og Peter Burhøi. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bent Winther og Peter Burhøi bog online og også downloade det gratis!

Aldrig har socialdemokrater næret så store håb og haft så høje forventninger, som de har til Mette Frederiksen. Hun er urkraften, personificeringen af den sociale indignation, arbejderklasse i fjerde generation og taler lige ind i den socialdemokratiske sjæl. Om få år kan Mette Frederiksen blive Danmarks næste statsminister. Men har hun det, der skal til?I dag er punkerfrisuren væk, de kompromisløse røde slagord er forstummet. Hvad blev der af oprøret, kampen for ligestilling og åbenhed hos en partiformand, der i dag lægger sig et mulehår fra Dansk Folkeparti i udlændingepolitikken? MF er historien om tre år i en regering i permanent krise, om dagpengekaos og terror mod Danmark og om en socialdedemokratisk bevægelse i hastig forandring. Men det er især historien om en ung kvinde, der vokser op, mens Danmark forandrer sig og som selv skifter ham undervejs. Den tager læseren med fra sluthalvvfjerdserne, fra Anker til Mette, fra Aalborg til Slotsholmen og beskriver et personligt liv med en barndom i et socialt belastet kvarter, moderens død, og en sag om en datter der kom på privatskole og sendte det socialdemokratiske unge håb til tælling.Bent Winther og Peter Burhøi står til daglig bag Berlingskes Politiko

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-10-2016
FORFATTER
Bent Winther og Peter Burhøi
FILSTØRRELSE
9,54 MB

Mette F. vil have fælles europæisk produktion af vaccine

Mette F: Vi kan være tvunget til nye restriktioner Det kan være nødvendigt at gå baglæns, hvis coronavirusset kommer ud af kontrol, siger Mette Frederiksen. Mette Frederiksen understreger endnu en gang, hvor vigtigt det er at følge hygiejne- og afstandsregler.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Frivillig på udrejsecenter: Kære Mette F., dine udlændingeregler har ...

Mette Frederiksen kommer ikke nærmere ind på, hvordan det rent praktisk skal ske, og hvem der kan forvente at skulle arbejde eller gå i skole på andre tidspunkter, end de måske er vant til.
RELATEREDE BØGER
Jomfruhinder og hijab
80 år med Gud
Krystalmanden
Efterskrift 1904-45
Det var en gång: en kriminalberättelse samt fyra noveller
Brandenburg Nord
Det rimer nu til julefest
Baltic Sea
Noahs ark
Fortryllende dage
Eine Frau in den besten Jahren
Någon slog tillbaka
Mænd på havet
Tirsdag
Den svavelgula himlen
Cigaretsmugling
Syndebuk
Drageherren 5, Tyvetøsen, Blå Læseklub