Verden af i går eBook

Mtggamechangers.dk Verden af i går Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Verden af i går-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Stefan Zweig. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Verden af i går online nu så nemt!

'Der er ikke mig bekendt noget andet memoireværk, hvor dette århundredes stjerner af første rang danner en så rig og funklende konstellation.'- Jacob Paludan'... man charmeres af disse mangfoldige og fortryllende beretninger ... Stefan Zweigs bog er uden tvivl det væsentlige værk til belysning af denne epoke, fordi det er skrevet af en mester, der nøje ved, hvad han vil, og nøje beregner sine virkemidler.'- Dr.phil. Jens Kruuse'En europæisk åndshistorie i den personlige oplevelses form. Stefan Zweigs erindringer er den mest europæiske bog, der er skrevet i mange år.'- Prof. Hakon Stangerup

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-11-2013
FORFATTER
Stefan Zweig
FILSTØRRELSE
1,64 MB

Få Verden af i går af Stefan Zweig som e-bog i ePub ...

Verden af i går udkom posthumt samme år og foreligger nu i en ny, smuk oversættelse af Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad og med forord af Peter Tudvad. Pressen skriver: »'Verden er i går' er en stor forfatters hyldest til et Europa, der forsvandt. Og en påmindelse om kulturens skrøbelighed, også i nutiden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

VERDEN AF I GÅR | En europæisk verdenshistorie

Verden af i går. Af: Hans Rustad 16. september 2018, 14:55. Stefan Zweig der skrev Verden af i går. Zweig begik selvmord i Brasil efter at have flygtet fra nazisterne. Når en herskende klasse er ved at gå i graven bliver den reaktionær.
RELATEREDE BØGER
En fantastisk forestilling
Befri julemanden!
Slagteren fra Ryesgade
Lasher
Ægtestand
Pride and Prejudice
Når mobilen tager magten
Hannah Arendt
RAP-klubben 10 - Min helt egen Sigge
Djævelske mekanismer 1 - Urværksenglen
ERlebt - Band 1 - Zeugnisse vom Eingreifen und der Durchhilfe Gottes heute
Sanningen dödar
Borgen Unplugged #61 - Balladen lurer lige om hjørnet
Dømt på DNA-beviser
Nord-Nordwest mit halber Kraft
Markerne modnes
Døde piger sladrer ikke
Heksen og Liljen
Pirates of the Caribbean - Død mands kiste