Mor Muh leger sommer eBook

Mtggamechangers.dk Mor Muh leger sommer Image

BESKRIVELSE

Bogen Mor Muh leger sommer blev skrevet den 28-09-2018 af forfatteren Jujja Wieslander. Du kan læse bogen Mor Muh leger sommer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jujja Wieslander.

Læs om Mor Muh - verdens sødeste, sjovest og mest nysgerrige ko. Det er blevet vinter, og Mor Muh drømmer om grønt græs og solskinsdage. Derfor vil hun LEGE, det er sommer. Men Krage føler sig ikke sikker på, at det er nogen god idé. Hvad vil bondemanden sige til at de går ud? Og Krage er vist også ved at blive lidt forkølet ...'Vrøvl med dig,' siger Mor Muh, og så går de ned for at se, om der er kommet is på søen. En dejlig billedbog om et ubrydeligt venskab. Masser af skægge illustrationer af Sven Nordqvist.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-09-2018
FORFATTER
Jujja Wieslander
FILSTØRRELSE
10,45 MB

Mimmi Lehmä kaipaa kesää by Jujja Wieslander

Mor Muh leger sommer Jujja Wieslander. Læs om Mor Muh - verdens sødeste, sjovest og mest nysgerrige ko. Det er blevet vinter, og Mor Muh drømmer om grønt græs og solskinsdage. Derfor vil hun LEGE, det er sommer. Men Krage føler sig ikke sikker på, at det er nogen god idé.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tre vinterlune billedfortællinger: Her er håb og hygge ...

Køb 'Mor Muh leger sommer' nu. Læs om Mor Muh - verdens sødeste, sjovest og mest nysgerrige ko. Det er blevet vinter, og Mor Muh drømmer om grønt græs og
RELATEREDE BØGER
Enhjørningen Glitter (1) - Glitter flytter ind
Trap Danmark: Falset kort over Horsens Kommune
The Little Prince
Sandcastle Empire
Apocalipsis - IV - El gobernador - NARRADO
Tim falder i søen
Vom Menschen als utopischem Wesen
Leonora Christina
Sidste udkald
Syv til alters
Operation Spiegelhauer