Rejsegildet eBook

Mtggamechangers.dk Rejsegildet Image

BESKRIVELSE

Rejsegildet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jeppe Aakjær. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jeppe Aakjær bog online og også downloade det gratis!

Jeppe Aakjærs skuespil 'Rejsegildet' bringer bønderne fra 1920‘ernes Fjends Herred i Viborgområdet til live igen. Sproget er lige så autentisk som de godmodige karakterer.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Jeppe Aakjær (1866-1930) er manden bag flere af højskolesangbogens mest populære sange – 'Jens Vejmand', 'Jeg er havren' og 'Ole sad på en knold og sang' er blot nogle af dem. Han er i dag bedst kendt for sin stemningsfulde naturlyrik fra og om den vestjyske hede, men han var også i høj grad en politisk forfatter, og arbejde, landskab, arv og miljø var alle vigtige komponenter i hans beskrivelse af almuens undertrykte tilværelse og trange kår. Disse temaer gjorde ham til en del af det, der litteraturhistorisk kaldes det folkelige gennembrud – en bevægelse, der også tæller forfattere som Johannes V. Jensen og Martin Andersen Nexø. Jeppe Aakjærs forfatterskab spænder vidt inden for genrer som digte, romaner, noveller, skuespil, artikler, taler og diverse udgivelser om lokalhistorie, og han er kendt for sit letforståelige sprog og for undertiden at skrive på dialekt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-02-2017
FORFATTER
Jeppe Aakjær
FILSTØRRELSE
10,94 MB

Rejsegilde - Lastbilmagasinet

Vi kunne ikke logge dig ind. Kontroller at din emailadresse og kodeord er indtastet korrekt. Vi har sendt dig en email, hvor du kan skifte din adgangskode.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad serverer man til et rejsegilde? - Smag Aarhus

Rejsegildet. Knuthenborg Safaripark. March 9 · De fire elefanter flytter ind i Knuthenborg den 1. juni ...
RELATEREDE BØGER
Fede Fie
Hjælp barnet ud af narcissistens magt - en guide til forældre og andre voksne
Cilkas rejse
Adrians Auftrag - Oder die Erkenntnis, dass kein Schwanz sohart ist wie das Leben
The Office and the Backlog
I mormors hus
Nikkis dagbog 1: Historier fra et ik' specielt fedt liv
Natt på sjuan
Costa Rica
En gigantisk kupp
Trinvis modernisering af el-installationer
Koranen og profeten Muhammeds liv
Älskare
På vej mod daggry