Iskold død eBook

Mtggamechangers.dk Iskold død Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Iskold død-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bernard Minier. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Iskold død online nu så nemt!

I Pyrenæerne gør nogle arbejdsmænd en dag et grufuldt fund. Øverst på et tilfrosset bjerg hænger der et hestekadaver på kablet til svævebanen. Hovedet er skåret af.Samme dag har en ung kvinde første arbejdsdag på en psykiatrisk sikringsanstalt, der ligger bare få kilometer fra stedet, hvor den døde hest blev fundet. Her skal hun arbejde med nogle af de allerfarligste kriminelle.Politikommissær Servaz fra Toulouse kan ikke forstå, hvorfor han er blevet kaldt ud for at se nærmere på et dødt dyr. Men det står hurtig klart, at der er noget yderst foruroligende ved sagen: På hesten finder man dna fra en meget berygtet massemorder, som sidder i sin celle ikke langt derfra på en psykiatrisk sikringsanstalt. Bare få dage efter sker det første mord ...I dette snedækkede, kolde og svært fremkommelige landskab, dybt inde i Pyrenæerne, folder en mørk historie om hævn sig ud.ISKOLD DØD har vundet Prix Polar au Festival de Cognac 2011, Prix 'Découverte' Polars Pourpres 2012 og Prix de l’Embouchure 2012.Har solgt over 200.000 eks. i Frankrig og vundet flere debutantpriser. Er solgt til 14 landeANMELDERNE SKREV'Miniers udførelse matcher hans ubestridelige dygtighed.' -Publisher’s Weekly.'Velfungerende krimi med en snigende ondskab, der får spændingen til at stige til rædsel. Kan anbefales til læsere af Pierre Lemaitres Alex samt skandinaviske krimier.' – Booklist'Original. Man er garanteret spænding … og kuldegysninger.' – Elle

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-01-2016
FORFATTER
Bernard Minier
FILSTØRRELSE
10,77 MB

Iskold død (Audiobook) by Bernard Minier | Audible.com

Iskold død, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Iskold død, Lydbog MP3 • Se pris (5 butikker) hos ...

"Iskold død" er en "moppedreng" af en bog, men den "glider let ned". Den er meget spændende og yderst dramatisk. Måske man kan synes, at bogens afslutning er for dramatisk og urealistisk, men når den i øvrigt er spændende og velskrevet accepteres dette uden problemer.
RELATEREDE BØGER
Det menneskelige menneske
Brevbogen
Som røg for vinden
Jakten efter lyckan
Sueño de Cristal
Mord i Marseille
Kollektivt Hukommelsestab
Pi får en ny mis
Kirke og Orgel
Tilfældet
Tre små øer
Soningens dag
Maskebal
Een warme winternacht - erotisch verhaal