Ondskab (Robert Hunter nr. 6) eBook

Mtggamechangers.dk Ondskab (Robert Hunter nr. 6) Image

BESKRIVELSE

Bogen Ondskab (Robert Hunter nr. 6) blev skrevet den 04-11-2015 af forfatteren Chris Carter. Du kan læse bogen Ondskab (Robert Hunter nr. 6) i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Chris Carter.

Et tilfældigt uheld ude på landet i Wyoming får sherifkontoret til at anholde en mand for muligt dobbeltmord, men yderligere undersøgelser tyder på en langt mere grufuld opdagelse – en seriemorder, der har kidnappet, torteret og lemlæstet ofre over hele USA i mindst 25 år.Den mistænkte hævder, at han blot er en brik i en enorm labyrint af løgn og bedrag – er han til at stole på?Robert Hunter bliver bedt om at gennemføre en række afhøringer af den anholdte. Disse afhøringer begynder at afsløre forfærdelige hemmeligheder, ingen kunne have forudset …”Jeg tror på Carter som et potentiel thriller-hit. Anskaffes efter erfariner med de andrebøger i serien.” Dansk BiblioteksCenter”Særdeles spændende – og meget, meget ond.” * * * * Bogrummet.dk” … En page-turner, en ”søvnberøver” der går direkte ind i nervebanere.” Krimi-CirklenPRESSEN HAR SKREVET OM CHRIS CARTER:'Så røg nattesøvnen igen. Igen troede jeg at man lige kunne læse et par kapitler og så give sig hen i Morfeus arme. Så lad det være en advarsel. Begynd ikke på Chris Carters Stalkeren, før du skal sove ! Det koster nemlig din nattesøvn. Det eneste jeg vil skrive: SNYD IKKE JER SELV FOR DETTE KRIMIDRAMA AF DIMENSIONER !'Krimi-Cirklen'Det er en spændende og grum krimi. Der bliver ikke sparet på de uhyggelige detaljer, og forfatteren har en livlig fantasi, når han skal tage livet af sine ofre. De får hver især deres helt eget personlige endeligt, som har en dybere mening. Forkvaklet og udtænkt i en morders forvrængede billede af kærlighed ... Kan man lide at læse bloddryppende krimier om seriemordere, er Chris Carters serie en god kandidat til listen over bøger, der kan nydes i sofaen.'Litteratursiden.dk'Spændende amerikansk thriller, der er værd at bruge en weekend elle rnogle ferietimer på. Det er en rigtig page-turner, som mange læsere kan være godt underholdt og adspredt af.'Dansk BiblioteksCenter'Jeg har i den grad følt mig godt underholdt ... Bogen er holdt i meget korte, men velskrevne kapitler, der på den gode måde holder læseren fanget ...'* * * * *JydskeVestkysten'... man bare læser og læser indtil bogen pludselig er slut, og man opdager slet ikke at tiden går, for man er helt opslugt af handlingen. Jeg glæder mig allerede til, at bog nummer 3 om Hunter er klar, for fantastiske Carter bliver bare bedre og bedre.' Krimifan.dk'... er man først begyndt på Bødlen, så glemmer man alt, når man har givet sig i kast med denne 'søvnberøver' af en spændingsroman - den er simpelthen ikke til at lægge fra sig.'Krimi-Cirklen'Bogen er simpelthen ikke til at lægge fra sig ... Bogen er intet mindre end en stor lektion i, hvordan en thriller skal skrives. Medrivende, bloddryppende, skræmmende, velskrevet og lige til at gå til.'Entertainment4you

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-11-2015
FORFATTER
Chris Carter
FILSTØRRELSE
8,61 MB

Tines krimitanker: Anmeldelse: Chris Carter - Ondskab

Basic Concepts of Probability and Statistics (Classics in Applied Mathematics, nr. 48) bog .pdf Robert O Malley. Bastian ebog - Ulla Holtegaard .epub. Bedstefar fortæl nu bog Elma Van Vliet epub. Beskrivelse og vurdering af elevernes læsning og stavning pdf download (Jørgen Chr Nielsen)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

ondskabens øjne | Sammenlign priser på ondskabens øjne ...

Viaplay tilbyder TV-serier på nettet til hele familien. Download eller stream serier på din computer, mobiltelefon og tablet. Prøv Viaplay kvit og frit i 2 uger.
RELATEREDE BØGER
Kast lys over skyggen
Håndbok for styremedlemmer i boligselskaper
Nordisk Kriminalreportage 2002
Under Aftenstjernen
Historien om Holmegaard
Byg din egen cheesecake
Arındırıcı 6: Temizlik
Lad det ske
Pinch of Nom: 100 Slimming, Home-style Recipes
Fallet 44:an
Jeg – et menneske
Prekarisering
Uummat
Sprawy Sherlocka Holmesa
Desayuno y orgasmos - Relato erótico