Ulydige hunde eBook

Mtggamechangers.dk Ulydige hunde Image

BESKRIVELSE

Bogen Ulydige hunde blev skrevet den 12-01-2017 af forfatteren Ole Henrik Laub. Du kan læse bogen Ulydige hunde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole Henrik Laub.

'De kravlede videre. Johns mobil summede.- Hvor er du, John?- På vej op ad en stige, Buddy Muddy. Hør lige, jeg …- Er du rigtig klog, lød Buddy Muddys stemme.- Har du mistet enhver fornuft? Er du ude på at blive fanget.- Stop nu lige. Jeg er sammen med Viterbo, sagde John.Buddy Muddy var væk nogle sekunder. Så kom hans stemme tilbage og lød pludselig højt i kloakken.- Du befinder dig i hovedskakt 47, om tre meter er der en senso.- Modtaget og forstået, brummede Viterbo i mørket over Johns hoved. - Jeg ved faktisk også et og andet om stedet her.'Johns liv ændrer sig brat, da hans ven Erwin kommer på kant med politiet. De lever i et samfund præget af overvågning, og Erwins skæbne hænger i en tynd tråd. John sætter alt ind på at hjælpe ham, men det bliver en kamp på liv og død …Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-01-2017
FORFATTER
Ole Henrik Laub
FILSTØRRELSE
7,42 MB

Sporliner til hunde bestil billigt online hos PetsExpert

Hunde bliver ulydige, da de bliver mere selvstændige, fordi vores stigende forventninger til dem ofte er forbundet med manglende effektiv motivation for den adfærd, vi ønsker at se. Og fordi vi på samme tid ofte undlader at tage vores hunde effektivt gennem det afgørende stadium, hvor han lærer at udføre sine uddannede svar på dine kommandoer i mange forskellige situationer.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hundeejere kan se frem til bøder | Nordjyske.dk

www.hundetraening.com Da jeg hørte om placeboards og træning med dem, havde jeg nok lidt svært ved at se hvad de skulle bruges til - og hvad den dybere mening med dem var. Jeg havde jo trænet hunde i over 40 år uden de plader og tænkte, at al den nymodens pjat bare var endnu en døgnflue. Jeg skulle blive klogere. Jeg t
RELATEREDE BØGER
Hun var velkommen
Kirkehistoriske prædikener
Gudindens udvalgte
Lad mig være - i fred
Vise ord for glade gubber
En verdig alderdom : omsorg ved livets slutt
Heksen på efterskole
Men vi mødes her og andre historier
Tilbage til unaturen
Okinawa Opgøret med Kuong
Le Jouet de ma colocataire – Une nouvelle érotique
Kig ned i havet
Fiskekogebogen
Sofie
Familiens sorte får
Klostret i Tårernes Dal
Tunnelbyens Hemmeligheder
西班牙夏日 - 情色短篇小說
Noget om regnskov
London City Trails