Klikket eBook

Mtggamechangers.dk Klikket Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Klikket-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tamara Ireland Stone. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Klikket online nu så nemt!

Klikket er en sjov bog, som handler om venskab, apps og forviklingerAllie gjorde store øjne og gik ned på sin plads. Hun havde måske nok forventet lidt uro, men det her var langt fra, hvad hun havde forestillet sig!?Alle - og dermed mener jeg a-l-l-e - taler om din app,? sagde Zoe. ?Du er berømt.?Allie Navarro har været på en sommerlejr for kodenørder. På lejren har hun lavet venskabsappen Click?d, som matcher de brugere, der har mest til fælles, og sender dem ud på en sjov skattejagt for at finde hinanden. Efter kun én dag bliver appen et hit, og alle på skolen taler om den. Men Allie er nervøs. Hun er tilmeldt en stor konkurrence, hvor Click?d skal dyste imod en masse andre gode apps, og pludselig opdager Allie en alvorlig fejl: Appen er begyndt at dele private billeder af veninderne, som ingen burde se!Kan hun nå at fikse fejlen, eller vil hendes venskaberne og konkurrencen være tabt for altid?Fraca. 11. år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-10-2018
FORFATTER
Tamara Ireland Stone
FILSTØRRELSE
3,30 MB

HUAWEI P30 lite:brugervejledning, Brugertips, Hyppigt ...

Ordet klikket bruges som regel i midten af en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Klikket forekomst i krydsord. Lav Mellem Høj. klikket anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Klikket er inkluderet i Den Danske Ordbog
DOWNLOAD LÆS ONLINE

HUAWEI P30 lite:brugervejledning, Brugertips, Hyppigt ...

Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms. Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden.
RELATEREDE BØGER
En kyss för länge sedan
Arkitektur og energi
Skillelinier
Ben-Hur
På solsiden
Hvid støj
Old Shatterhand: Syn Łowcy Niedźwiedzi
Bill og Ben gætter gåden
Helvedespræsten og andre skrøner
God, bedre, bedst
Den forsvundne barndom og andre krøniker
Varm luft