Lyriske portrætter eBook

Mtggamechangers.dk Lyriske portrætter Image

BESKRIVELSE

Lyriske portrætter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sophus Schandorph. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sophus Schandorph bog online og også downloade det gratis!

Sophus Schandorph har skrevet en lang række digte om nogle af sin samtids største personer. Hans lyriske portrætter fortæller blandt andre om kunstnerne P.S. Krøyer og Anna og Michael Ancher og om forfattere som Holger Drachmann og Georg Brandes, men de går også ud over Danmarks grænser og tilbage til før digterens egen levetid og fortæller om den store tyske filosof Georg Wilhelm Friedrich von Hegel.Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-08-2019
FORFATTER
Sophus Schandorph
FILSTØRRELSE
2,15 MB

Billedkunst på Egå Gymnasium

Læs 10 portrætter af 10 forfattere og deres bøger. Maja Mittag: Jeg øver mig i at være glad. Digte, Kronstork. jeg glemte toårsdagen for min operation i går/ jeg har brug for at være syg igen / for at have noget at definere mig selv ud fra/ sådan har jeg det også med en del mennesker/ jeg har svært ved at definere dem.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

lyrik | Gyldendal - Den Store Danske

21 lyriske temaer , DETLEF, CLAUS & HOLM-PETERSEN, NIELS , emne: litteraturhistorie, 21 lyriske temaer Af DETLEF, CLAUS & HOLM-PETERSEN, NIELS Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA - du finder over 1 mio. billige ting til salg.
RELATEREDE BØGER
Dødeligt dobbeltspil
Højt spil!
Håndværk
Før det sidste
Dine mange liv
Ude af sig selv
Jul i Thy 2019
Forfulgt af kunst
Pia bjuder på slädtur
63 förstenade hjärtan
Lisbeth Knudsen
Pegasus
Professor Hieronimus
Ein Ticket nach Schottland
Slettet post
Hva' med kærligheden? Eleva2rsnak, breve og kendte danskere
Vibs og de sammensvorne
Mammutens rådare : en roman om istiden
Norra Stockholm
Frontlinjer