10 taler om at give sig selv et nyt liv eBook

Mtggamechangers.dk 10 taler om at give sig selv et nyt liv Image

BESKRIVELSE

Vil du læse 10 taler om at give sig selv et nyt liv-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Pernille Aalund. Med webstedet mtggamechangers.dk læses 10 taler om at give sig selv et nyt liv online nu så nemt!

Pernilles taler er små tekster om livet baseret på egne erfaringer, men først og fremmest på iagttagelser under de mange tusinde snakke med mænd og kvinder over en årrække. Dybe samtaler om alle sider af et menneskeliv: fra de store tragedier til hverdagens lette bekymringer.De små taler bevæger sig fra erkendelse og savn helt frem til, hvad det egentlig er, vi i sidste ende ønsker, at vores liv skal indeholde. Alt går så stærkt. Livet går så stærkt. Og indtil andet er bevist, ved vi kun én ting med sikkerhed: Vi lever lige nu! Derfor dette stærke ønske om mere fokus på værdier, følelser og medmenneskelighed. Om hvordan vi kan få det bedst tænkelige liv baseret på handlinger, der ikke er så smertefulde for os selv eller mennesker omkring os. Og ikke mindst: Hvordan vi hele vejen gennem dette liv til stadighed kan ændre egne betingelser.Pernille Aalunds følgere på Facebook er med til at vælge emnet for talerne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-08-2017
FORFATTER
Pernille Aalund
FILSTØRRELSE
9,57 MB

samtale/præsentere sig selv på spansk Flashcards | Quizlet

Det et nyt fænomen: Før den massive indvandring af mennesker fra muslimske lande, var der aldrig nogen debat om hvad danskhed var; det var simpelthen Hvis man derimod kommer hertil for at søge sig en bedre tilværelse end det hjemland man forlod kunne byde på, og efterfølgende insisterer på at...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

10 Myter om vægttab.

»Om ganske få dage begynder et nyt kapitel i mit liv. Jeg skal til at overnatte på sofaer hos venner og familie. Men det var da også kun lige med nød og næppe, at indsamlingen reddede det, han selv kalder for sit Og derfor har han da heller ikke tænkt sig at give op lige foreløbig - coronakrise eller ej.
RELATEREDE BØGER
Vinteren er kommet
Manchester United - de største og de bedste
Guldet
Den store sportskamp
Personlige erindringer om Jeanne d'Arc
Dualisterne
Den lille heks og løftet
Under en blodrød himmel
Hverdagsdigte
I ulvenes land
紅色鑽石 - 情色短篇小說
My Little Pony - Prinzessin Celestia und die Reise nach Monacolt
Mariott-baarissa