En bygning slår revner eBook

Mtggamechangers.dk En bygning slår revner Image

BESKRIVELSE

En bygning slår revner er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Olsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Lars Olsen bog online og også downloade det gratis!

Det knager i samfundets fuger og bånd,lad falde, hvad ikke kan stå!Men ræk mig, o broder, din barkede hånd,før i løgn og af sult vi forgå,en bygning vi rejser til skærm i vor nød,til arbejdet, liv eller død!U.P. Overbys 'Socialisternes March' fra 1871 afsluttede ofte møderne i Socialdemokratiets spæde start, da man ikke længere satsede på dramatiske konfrontationer som slaget på Fælleden, men på tålmodigt at konstruere den skærmende bygning i form af fagforeninger og vælgerforeninger.Det kom til at lykkes i så høj grad, at afgående LO-formand Thomas Nielsen i 1982 helt uden overdrivelse kunne konstatere, ”Vi har sejret ad helvede til, godt”. I næsten hundrede år var Socialdemokratiet helt afgørende for dansk politik og udviklingen af det moderne Danmark.Den position har partiet nu tabt. Siden 1998 er vælgertilslutningen styrtdykket til under 20 procent - langt under Venstre og kun lidt over Dansk Folkeparti.Den skærmende bygning slår altså revner, og Lars Olsen fortæller, hvordan det er gået til. Dramaerne i partitoppen er grundigt behandlet; Lars Olsens røde tråd er forbindelsen mellem Socialdemokratiet og det folkelige Danmark - fra den klassiske arbejderkultur til nutidens vælgervandringer, og hans fremstilling bygger på skriftlige kilder, erindringsglimt og interviews. I bogen diskuteres også, hvad det vil betyde for det danske samfund, hvis Socialdemokratiet viser sig varigt at være reduceret til et mellemstort parti.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-11-2013
FORFATTER
Lars Olsen
FILSTØRRELSE
7,81 MB

Den Danske Model. En bygning slår revner — Aalborg ...

«En bygning slår revner» by Lars Olsen Dansk | ISBN: 9788702150384 | EPUB | 0.8 MB
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den Danske Model. En bygning slår revner — Aalborg ...

En bygning slår revner: Socialdemokratiet og det folkelige Danmark, Hæfte - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Appetit på livet
Strategic Innovation Management
Neuropædagogik - mellem begejstring og kritik
Madridismo
Most nad rwącą rzeką
H.C. Andersens Quarantaine-Dagbog
100 års ensomhed
Harry Pottcast & Fangen fra Azkaban #9
Tour du Mont Blanc: 50 Large-Scale Maps & Guides to 12 Towns & Villages including Chamonix, Courmayeur and Argentiere
Første kaninbog
En farlig fyr
Rakkauden taikavoima
Hun
Om jag ger dig ett barn