Den mystiske frakke eBook

Mtggamechangers.dk Den mystiske frakke Image

BESKRIVELSE

Den mystiske frakke er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katarina Genar. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Katarina Genar bog online og også downloade det gratis!

Den røde frakke er det fineste, Livia nogensinde har fået, selvom den er købt i en genbrugsbutik. Lige så snart hun tager den på, kan hun mærke, at der er noget helt særligt ved den. Damen i genbrugsbutikken siger, at også ting har en sjæl, især gamle ting, og at der er stærke følelser forbundet med frakken. Men Klara, Livias bedste veninde, synes, at frakken er væmmelig. Hun siger, at Livia skal passe på. Måske er frakken ond? Hvorfor føler Livia sig pludselig knyttet til den lille pige, der ligger begravet i en glemt ende af kirkegården? Elin, der kun blev 11 år ...Bogen følger to spor, både Livia i nutiden og Elin, som skriver i sin dagbog i 1932, og forener på fineste vis nutid og fortid.Bogen er for de yngste læsere af pigeromanserien, Sommerfugleserien, dvs. 9-14 år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-12-2014
FORFATTER
Katarina Genar
FILSTØRRELSE
9,22 MB

Den mystiske frakke, Jeanette - dba.dk - Køb og Salg ...

Den mystiske frakke. Katarina Genar. Det røde tårns venner. Jens Blendstrup. Glasbørnene. Kristina Ohlsson. Mit magiske ar. Michael Jensen. Exit Jorden. Lars Bøgeholt Pedersen. Djævelens lærling - Den store djævlekrig. Kenneth Bøgh Andersen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den mystiske frakke - Jeanette Jenning - bogparadiset.dk

Den røde frakke er det fineste, Livia nogensinde har fået, selvom den er købt i en genbrugsbutik. Lige så snart hun tager den på, kan hun mærke, at der er noget helt særligt ved den. Damen i genbrugsbutikken siger, at også ting har en sjæl, især gamle ting, og at der er stærke følelser forbundet med frakken. Men Klara,
RELATEREDE BØGER
Κ σημαίνει Κάρα 2 - Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου
At være dødelig
Isfolket 8 - Mistænkt, Mp3
Palles far spiller golf
Devil of Envy
Varulvens skygge
FC Mezzi 2: Sona Doğru İşler Kızışır
Berlin 1936
Skæbnens time
Skælvinger
Ferie blandt forbrydere
Viltre tråde: Erindringsglimt I
Uanmeldte voldtægtsforbrydelser