Døden er sort som sne eBook

Mtggamechangers.dk Døden er sort som sne Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Døden er sort som sne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jan Thiele. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Døden er sort som sne online nu så nemt!

Frants Hjejle bliver genansat i sin gamle afdeling, drabsafdelingen, hvor han skal rippe op i henlagte sager. Hans første opgave drejer sig om den narkoprostituerede Henriette, men hvorfor befinder sagen sig i drabsafdelingen, når hun døde af en overdosis? Og hvorfor bliver han taget af sagen, så snart han begynder at stille spørgsmål?Da Hjejle snubler over oplysningen om en narkobetjents død og senere bliver overfaldet en nat på Vesterbro, får han mistanke om råddenskab dybt i politiets egne rækker.Dette er den anden bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.'Dansk krimiserie i den mere hårdkogte stil (...) Tonen er tør, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgående og ikke udpræget sympativækkende persongalleri.' (Lektørudtalelse, DBC)Jan Thiele, dansk forfatter, født 1957. Har udover bøgerne i Hjejle-serien udgivet krimierne ”Mord i Rio” og ”Falddato” samt romanen ”Luftindånderne”.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-04-2014
FORFATTER
Jan Thiele
FILSTØRRELSE
9,30 MB

Døden er sort som sne (Bog) - Net Boghandel

HVID SOM SNE, RØD SOM BLOD, SORT SOM DØDEN Konnichi wa! Masser af godt nyt! NÅR SOLEN FORSVINDER og de to første bind i serien om Linnea Kirkegaard er blevet solgt til udgivelse i Japan. Lidt af en drøm, der går i opfyldelse. Det er altid vildt sjovt, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Døden er sort som sne, Lydbog MP3 • Se priser (4 ...

Døden er sort som sne (Bog) DKK 137,95. Se billigste pris. Beskrivelse; Dette er den anden bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Frants Hjejle bliver genansat i den selvsamme drabsafdeling, som i sin tid fyrede ham på grund af samarbejdsvanskeligheder.
RELATEREDE BØGER
Omklädningsrummet - erotisk novell
Om svenskarnas lynne
Dragepasseren tager på tur (2)
Silkevejene
Senseis mappe
FC Mezzi 2: Kamp til stregen
De små landstrygere
Elskov og filosofi
Holodeck
Alt falder fra hinanden
Soya
Min egen eventyrbog - Prinsesser m.fl.
The Sound of Indo-European
Den nye jarl
Hytten og hæfterne