Myginds mission eBook

Mtggamechangers.dk Myginds mission Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Myginds mission-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Mygind Peter Mygind. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Myginds mission online nu så nemt!

Denne bog er en inspiration til alle, der gerne vil have et fællesskab og et samarbejde til at fungere, hvad enten det er en skoleklasse, en familie eller en arbejdsplads. Peter Myginds søn blev overfaldet på åben gade midt om eftermiddagen. Det var en oplevelse, der rystede hele familien og ikke mindst Peter, som ikke kunne forstå, hvorfor ingen af de mange forbipasserende greb ind. Det blev startskuddet til MYGINDS MISSION. En mission, der bl.a. resulterede i tv-programmet af samme navn, hvor Peter forsøgte at komme mobning til livs i en folkeskoleklasse. MYGINDS MISSION handler om meget mere end mobning: Den handler om social ansvarlighed, om de valg vi træffer i livet, når vi møder andre mennesker og står over for en konflikt eller i en svær situation. I bogen fortæller Mygind ærligt om sit eget liv og om at være forælder. PETER MYGIND er en folkekær skuespiller, som vi især kender for hans roller i film, tv-serier og som vært for tv-shows. Men Peter har også et stort socialt engagement og er involveret i initiative mod vold og mobning, holder foredrag for både børn og unge, forældre og lærere. Hans engagement og væsen smitter og har gjort ham til en populær foredragsholder.Peter Mygind er skuespiller og en populær foredragsholder. Han holder over 200 foredrag om året. Både om mobning og arbejdsglæde.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-11-2013
FORFATTER
Peter Mygind Peter Mygind
FILSTØRRELSE
9,48 MB

Få Myginds mission af Peter Mygind som e-bog i ePub ...

MYGINDS MISSION handler om meget mere end mobning: Den handler om social ansvarlighed, om de valg vi træffer i livet, når vi møder andre mennesker og står over for en konflikt eller i en svær situation. I bogen fortæller Mygind ærligt om sit eget liv og om at være forælder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

'Myginds Mission' på DR1 | Presse | DR

Myginds mission. Du kender måske bedst Peter Mygind som skuespiller og entertainer. Fra 'Riget', 'Nikolaj og Julie', 'Borgen' og 'Min søsters børn' og som Score Kaj - med charme, selvtillid og lækkert hår. Men rent faktisk har Peter de sidste ni år, ...
RELATEREDE BØGER
Opium weights
Mark bliver berømt
Livsfortællinger
Stemmer fra en anden verden
Klitopperne ved Snublesvinget
Ama'r halshug
En farlig fyr
Uindviet jord
Dansen med Regitze
Som fortjent
Cykler er fantastiske
Carl and Barkley #8: Carl and Barkley Build a Hot Air Balloon
USA & Canada South - USA & Kanada Süd
Brännande skuld: Avsnitt 1