Lys & skygge - Bind 3 eBook

Mtggamechangers.dk Lys & skygge - Bind 3 Image

BESKRIVELSE

Lys & skygge - Bind 3 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter John Jakes. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse John Jakes bog online og også downloade det gratis!

'Lys & skygge' er den store medrivende saga om den tyske emigrantfamilie Kroner, der bliver til The Crown Family i århundredeskiftets Chicago.Joe Crown nåede at være med i den store borgerkrig mellem nord- og sydstaterne, og han har siden arbejdet sig op til positionen som velstående bryggeriejer. Men hans søn, Joe Jr., har rebelske og socialistiske ideer, der går stik imod faderens interesser.Fra Berlin emigrerer Joe Crowns dynamiske nevø, Paul, der hurtigt gør karriere på onklens bryggeri. Men han møder også sit livs vidunderlige, stormende kærlighed til Julie Vanderhoff fra det fornemme Vanderhoff-dynasti, der er svorne fjender af opkomlingen Joe Crown – og denne kærlighed falder ikke i god jord hos nogen af familierne.Dette er bind 3 og sidste bind i serien 'Lys & skygge'.John Jakes (f. 1932) er en amerikansk forfatter, der igennem 1950’erne fik Jakes udgivet et utal af små historier for forskellige magasiner. Han forsøgte sig i adskillige genrer, heriblandt western, fantasy og science fiction, men i løbet af sin forfatterkarriere gjorde han sig særligt bemærket ved sin evne til at skrive historiske romaner, og især amerikansk historie fangede hans opmærksomhed. Dette gav blandt andet udslag i romanerne 'North and South' (1982) og 'American Dreams' (1998), der begge er udgivet på dansk. Flere af Jakes værker er desuden blevet lavet til film og tv-serier.'Lys & Skygge' er den episke og medrivende saga om den tyske emigrantfamilie Kroner, der drager til USA og efter hårdt slid skaber sig et familiedynasti baseret på en bryggerivirksomhed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-10-2017
FORFATTER
John Jakes
FILSTØRRELSE
6,20 MB

Få Lys & skygge - Bind 3 af John Jakes som e-bog i ePub ...

Dette er bind 1 af i alt 3 bind i serien "Lys & skygge". John Jakes (f. 1932) er en amerikansk forfatter, der igennem 1950'erne fik Jakes udgivet et utal af små historier for forskellige magasiner.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Lys & skygge - Bind 1 - John Jakes - Hörbuch - E-Book ...

Lys & skygge 3 bind Forlag: Bogklubben Egmont - Udgivet år: 1995 - Antal bind: 3 - Indbinding: Paperback. - Tilstand: Pænt eksemplar. - Bog ID: 15606 På dansk ved Edel Weiss. Pris: Kr. 95,00. Læg i kurv. Sælges af: Als - Antikvariat Stavensbølgade 4 ...
RELATEREDE BØGER
Agathe
Den udvalgte, CD
The Incredible Cabinets of Wonders
Dametur
Skal vi lege sammen?
Ekstremløberen
Frost: Olafs sommerdag
Mera om Katrin och Lotta Bråttom
Coastal Queensland & the Great Barrier Reef
Omar, Bruno og Mussa 4 - Mission Bye Bye, Bassemand
FC Englene En fodboldsæson i helvede
Brevduen
Tom er død
Skæmtedigte
Turen går til Gran Canaria, Fuerteventura & Lanzarote
Foredragsguiden
Krysantemum
Respekt, drenge!