Lili børster tænder eBook

Mtggamechangers.dk Lili børster tænder Image

BESKRIVELSE

Bogen Lili børster tænder blev skrevet den 22-05-2012 af forfatteren Siri Melchior. Du kan læse bogen Lili børster tænder i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Siri Melchior.

Lili KUNNE have været Vitellos lillesøster, men det er hun ikke. Lili er helt sin egen.Lili er stor.Lili kan selv børste tænder.Helt alene ude på badeværelset.Ny original dansk småbørnsserie.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-05-2012
FORFATTER
Siri Melchior
FILSTØRRELSE
6,66 MB

Filmstriben - På biblioteket - Lili børster tænder

Lili børster tænder. Det kan hun nemlig sagtens selv. Hun lukker sig ude på badeværelset med Vovvov, og så går hun ellers i krig. At der skal tandpasta på, at der skal børstes grundigt, og at der skal skylles efter, alt det har hun fanget. At det så ikke lige behøver at være på egne tænder, det er så en anden ting. Lili er en serie af film om at være 3 år.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Lili børster tænder af Siri Melchior som Indbundet ...

Lili er en original dansk billedbogsserie for de mindste. Lili børster tænder. Det kan hun nemlig sagtens selv. Hun lukker sig ude på badeværelset med Vovvov, og så går hun ellers i krig. At der skal tandpasta på, at der skal børstes grundigt, og at der skal skylles efter, alt det har hun fanget.
RELATEREDE BØGER
Ät med mig
Løslad kaptajnen
Har De været ved stranden?
Petras hemliga liv
Frygt
En højere retfærdighed
Knust
Sort sensommer
Den Sorte Bog
Der Geschmack unseres Lebens
Pacific Coast Highway Road Trip: California, Oregon & Washington
Selvforsyning i praksis
Timmy Taber rammer bunden