1000 sunde opskrifter eBook

Mtggamechangers.dk 1000 sunde opskrifter Image

BESKRIVELSE

Bogen 1000 sunde opskrifter blev skrevet den 27-12-2016 af forfatteren Gitte Heidi Rasmussen. Du kan læse bogen 1000 sunde opskrifter i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Gitte Heidi Rasmussen.

1000 SUNDE OPSKRIFTER - ALT DU BEHØVER FOR AT HOLDE VÆGTEN er et overflødighedshorn af opskrifter samlet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen. Kogebogen har inspiration til mange års madlavning, og den giver dig et stort, solidt overblik, som du ikke ligegoogler dig til.I 1000 SUNDE OPSKRIFTER får du- inspiration til alle dagens måltider- sunde opskrifter til hverdags- og weekendmad- hurtige retter, der giver dig morgenmad og frokost på et par minutter og aftensmad på under et kvarter- retter med ingredienser, du kan købe i helt almindelige madbutikker.Omkring hver anden voksen dansker vejer for meget. Pas på dig selv! Spis efter bogen og hold vægten.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-12-2016
FORFATTER
Gitte Heidi Rasmussen
FILSTØRRELSE
1,55 MB

Gitte Heidi Rasmussen - 1000 sunde opskrifter (Indbundet ...

Selvom det er nemt, så går vi ikke på kompromis med smag eller sundhed i vores hverdagsmad. Her i dette tema har vi samlet en masse inspiration til opskrifter på sund og nem aftensmad til dig, der søger svar på spørgsmålet hvad skal vi have til aftensmad? - vælg fx mellem aftensmad på 20 min, retter med svinekød, dem med kylling, nogle med oksekød og så lige nogle med fisk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

1000 sunde opskrifter

I 1000 SUNDE OPSKRIFTER får du - inspiration til alle dagens måltider - sunde opskrifter til hverdags- og weekendmad - hurtige retter, der giver dig morgenmad og frokost på et par minutter og aftensmad på under et kvarter - retter med ingredienser, du kan købe i helt almindelige madbutikker. Omkring hver anden voksen dansker vejer for meget.
RELATEREDE BØGER
Carl and Barkley #7: Carl and Barkley Build a Boat
Wolf Hall
Alma og Kamari bygger hule
Prins Faisals ring
Spøgelser
Nattens skygger
Dronningen af Tearling
The Black Dagger Brotherhood #18: Dronningespil
Än klappar hjärtat
Solstorm
Solnedgang i Saint Tropez
Sense - slank med grøn mad
Ireland
Spoon River