Knøs og Tøs eBook

Mtggamechangers.dk Knøs og Tøs Image

BESKRIVELSE

Bogen Knøs og Tøs blev skrevet den 05-02-2016 af forfatteren William Waagner. Du kan læse bogen Knøs og Tøs i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren William Waagner.

Cai M. Woel skriver i sin litteraturhistorie, at William Waagners mor var af taterblod. og at han selv var ustadig og uordentlig. Waagner var født ved Holstebro og kom på seminarium, men kunne ikke tage sig sammen til at læse og blev i stedet møllebygger. Han debuterede som 18-årig og fik sit gennembrud med 'Knøs og tøs' i 1921. Woel skriver: 'Han blev yderst feteret, men hans ekscesser bragte ham flere gange på kant med straffeloven'. I nogle år flakkede han med kone og børn rundt i Europa og levede af at sælge postkort. Senere skaffede hans velyndere ham et lille landbrug ved hjembyen Holstebro, men han døde som 42-årig af hjernebetændelse. I 1943 udgav Tom Kristensen et udvalg af hans digte under titlen 'Tatersind'. Waagners digte er af svingende kvalitet, men i de bedste af dem er der et sus af elskov og udlængsel, store drifter og vild længsel.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-02-2016
FORFATTER
William Waagner
FILSTØRRELSE
2,89 MB

Danske forfattere/bidragydere til skønlitteratur indtil 1975

Knøs og Tøs. E-bog 30,95 DKK. William Waagner Vildskab og Lykkerus. E-bog 30,95 DKK. Vis flere (-34) Shop Gavekort til Bog & id é; Bøger; Forfattere ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De Danske Hyrder - 15 År Lyrics | LetsSingIt Lyrics

Side Titel 2 Indholdsfortegnelse. 3-13 Barn i Thisted og Hansted - Af Johan Galster. Billeder: Side 3: Johan Galster i Thisted juni 1982, da han skænkede en buste af J. P. Jacobsen til museet. Side 4: Familien Galster i haven ved Australiasminde sommeren 1907. Bagerst fru Gerda Galster, født Westergaard (1872-1921), til højre … Læs videre "Jul i Thy 1982"
RELATEREDE BØGER
Når vi døde vågner
Britta und die Pferde
Jeg kan, jeg vil, jeg gør det
Til dig, der gerne vil have et godt liv
Amok
Die kleinen Monster #9: Ninas Knochen
Nulpunkt
Tante Fjas #21: Tante Fjas har gebis
Når de døde vågner PB
Forbudte hemmeligheder