Til rette vedkommende eBook

Mtggamechangers.dk Til rette vedkommende Image

BESKRIVELSE

Til rette vedkommende er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carla Luffe. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Carla Luffe bog online og også downloade det gratis!

“Min krop kramper og får åndenød. Min hjerne giver slip, det stikker i mit hjerte. Jeg erkender, at jeg ikke ved, om jeg tror på Gud. At jeg ikke ved, hvad Gud er. Hvis jeg siger, jeg ikke tror på Gud, vil jeg da nogensinde se dig igen?”Carla Luffe skaber med sine breve i Til rette vedkommende en forbindelse mellem en barndom med klare regler, straf og vold i kristendommens navn, en ungdom uden nogen regler overhovedet og et voksenliv, hvor hun er efterladt til det retningsløse liv udenfor den Pinsekirke, som hendes mor valgte for hende.Uden Gud og uden mor famler den unge kvinde efter en retning i den tilværelse, ingen lærte hende at gebærde sig i. For hun vil ikke, som sin mor, binde sig så stramt fast, at al kvindelighed og seksualitet forsvinder.Hun vil turde være sårbar, hun vil turde give slip og give sig hen og mærke sin egen krop og sig selv.Igennem brevene får hun afløb for alt det, der ikke må siges, og alt det, der ikke må spørges om. Igennem brevene tilkæmper hun sig et sprog, som er et andet end det voldens sprog, hun er vokset op med.Igennem brevene finder hun sin vej.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-05-2018
FORFATTER
Carla Luffe
FILSTØRRELSE
9,83 MB

Til rette vedkommende, Klaus - dba.dk - Køb og Salg ...

Til rette vedkommende Per-Olof Johansson Klaus Rifbjerg, Henning Mankell og Kurt E. Johansson døde alle i 2015, og tilfældet ville, at jeg læste bøger af dem tæt efter hinanden. Det gav anledning til de følgende overvejelser. Det er naturligvis en lidt mærkelig titel, Klaus Rifbjerg har givet den bog, som
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF Til rette vedkommende, - SKI

'Til rette vedkommende' er en meget smuk samling af lyriske digte, der med udgangspunkt i begyndelser og afslutninger kredser om kærligheden, årstiderne, naturen og universet. Samlingen, der består af 32 digte i 7 afdelinger, kan også læses som ét langt digt, hvor de samme temaer og de samme sentenser dukker op flere gange undervejs, som i et stykke musik.
RELATEREDE BØGER
Fjendeland
Handyman - en erotisk novelle
Maigret stiller en fælde
Sammen om velfærd
Hævnens ryttere
Ingmar Bergman´s The silence
Blandede bolsjer
En plastpåse full med pengar
Det nye menneske
Skyggezone
RAP-klubben 17 - Stævne med Sigge
Svaret er Kærlighed
Wszechmocna miłość - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Styr dig, Henry!