Hævneren eBook

Mtggamechangers.dk Hævneren Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hævneren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Edgar Wallace. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hævneren online nu så nemt!

Politiet står magtesløse. De sidste syv år har den frygtede 'Hovedjæger' begået tolv mord.Ingen kroppe er fundet, for hovedjægeren skiller offerets hoved fra kroppen, og kun hovederne dukker op rundt omkring i landet. Ingen ved hvorfor – og hvad der sker med kroppene.Michael Brixan bliver sat på sagen, og han starter en jagt på hovedjægeren – undervejs støder han på mange mærkelige mennesker – og en orangutang!Den engelske forfatter Edgar Wallace (1875-1932) levede et dramatisk og omflakkende liv. Som soldat i Boerkrigen blev Edgar Wallace ved et tilfælde korrespondent for Reuters og Daily Mail og begyndte samtidig at skrive digte og noveller. Edgar Wallaces første bestseller var en føljeton om de overgreb, han selv bevidnede, den belgiske kong Leopold lod gennemføre over for de indfødte i Congo. Siden er det blevet til dusinvis af udgivelser, der har gjort Edgar Wallaces navn til synonym med spændende romaner, der gemmer på langt mere, end man forventer af den klassiske føljeton.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2019
FORFATTER
Edgar Wallace
FILSTØRRELSE
7,42 MB

Hævneren : roman - Frederick Forsyth | bibliotek.dk

Hævneren er den fjerde bog i den populære Slaughter-serie med retsmediciner Sara Linton som hovedperson. Læs mere. Vælg udgave: e-bog (epub) p-bog (paperback) Se flere forhandlere. DKK 69.95 Sprog: Dansk Sideantal: 430 ISBN: 9788792845047 Format: 151x222 Udk. 28. februar 2013 1. udgave ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hævneren, Lydbog MP3 • Se pris (5 butikker) hos ...

Hævneren er blevet en helt: »Jeg vil gerne trykke morderen i hånden - og sige tak« 70 ofre har fortalt lokalavisen, hvordan magtfulde mænd i byen voldtog dem som børn, og et medie taler om over 400 ofre. Men politikerne gør, hvad de har gjort i alle årene. De holder mund. For hvis de åbner for fortiden, åbner de Pandoras æske.
RELATEREDE BØGER
Da Dingo skulle ind som soldat - og andre historier
Den sorte trøje
Læs med Sebastian Klein - Verdens farligste krokodiller
Jeg er social kapital
Mission 2 - Den grå dame
Isheksen 2: En stemme i radioen
Sukkerchok
A Monster Calls
Små fakta: Pandaer
Mesalliance
Manden der ville være god
Åbne døre, lukkede døre
Odyssevs' rejser og eventyr
De uden fædreland
Dijon - Montbard
Lines verden: Kyssekatastrofer
Helten