Glasborgen eBook

Mtggamechangers.dk Glasborgen Image

BESKRIVELSE

Bogen Glasborgen blev skrevet den 03-09-2012 af forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen. Du kan læse bogen Glasborgen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen.

Anne-Marie Vedsø Olesen har skrevet en stenhård, sort perle af en roman om kvinden Judith, hvis kunstnerkarriere i bogstaveligste forstand bliver et spørgsmål om liv eller død. Hun er sangerinde og skal synge hovedrollen i en prestigefyldt, moderne opera på Holmen.Alle kender Operaen på Holmen - Mærsks storladne gave til det danske folk, tegnet af selveste Henning Larsen, udsmykket af Per Arnoldi, Olafur Eliasson og andre koryfæer. Denne karakterfulde bygning, som også går under navne som 'kølergrill'en' og 'brødristeren', bliver nu for første gang omdrejningspunktet i en roman: Glasborgen. En roman om den glitrende og sanselige kunstnerverden, som også rummer vanvid og vold, og hvor Københavns nyeste, pompøse vartegn forvandles fra et kunstens tempel til et fangehul fuld af rædsler.Judith møder allerede den første dag operaens komponist og dirigent Rolf Bergström og lader sig forføre af ham. Under Rolfs vinger ser det ud, som om hun endelig skal få det internationale gennembrud, hun har arbejdet så hårdt på. Men hun er ikke alene om Rolf; overalt, hvor han går, følges han af den karismatiske, men også sært skræmmende Vilgot, som han har et underligt afhængighedsforhold til.Under prøveforløbet sker der ting, som på forskellig vis fremmer Judiths muligheder for at stråle på scenen: En rivalinde til hovedrollen drukner i Københavns havn, og en besværlig scenetekniker får kraniet knust under en prøve. Judith aner uråd, ikke mindst da hun begynder at opleve decideret uforklarlige ting, som har med Vilgot at gøre, og som synes at fortælle, at han ikke er helt igennem menneskelig.Læs mere om forfatteren, Anne-Marie Vedsø Olesen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-09-2012
FORFATTER
Anne-Marie Vedsø Olesen
FILSTØRRELSE
9,16 MB

Anne-Marie Vedsø Olesen - Glasborgen (Indbundet Bog) [1 ...

Glasborgen (bog) af forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen | Oprettet fra inventtable | Anne-Marie Vedsø Olesen har skrevet en stenhård, sort perle af en roman om kvinden Judith, hvis kunstnerkarriere i bogstaveligste forstand bliver et spørgsmål o
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Glasborgen, Anne-Marie Vedsø - dba.dk - Køb og Salg ...

Glasborgen. Anne-Marie Vedsø Olesen har skrevet en stenhård, sort perle af en roman om kvinden Judith, hvis kunstnerkarriere i bogstaveligste forstand bliver et spørgsmål om liv eller død. Hun er sangerinde og skal synge hovedrollen i en prestigefyldt, moderne opera på Holmen.
RELATEREDE BØGER
Ulrik, spøgelset - og de andre
På livets villkor
Skrumpen - teletøj og tankekunst
Dræbende uskyld
Lov om trossamfund
Smilet lurer i postens ansigt
Skæbnebilleder
Matisse and the Eskimos
Samarbejdsdrevet innovation i praksis
Mænd uden ansigt
Madame Bovary
Sehnsucht auf blauem Papier
Stedfortræderen