Forbrydelsens skygge eBook

Mtggamechangers.dk Forbrydelsens skygge Image

BESKRIVELSE

Bogen Forbrydelsens skygge blev skrevet den 16-12-2017 af forfatteren Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen. Du kan læse bogen Forbrydelsens skygge i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen.

En kendt tv-værtinde bliver stalket af en fanatisk og elitær mand. Han sender hende litterære citater af Søren Kierkegaard som kærlighedserklæringer og følger som en skygge hendes liv intenst. Det eskalerer for ham, og også andre modtager citater - bl.a. af Dan Turèll og H.C. Andersen.Politibetjenten Bjørn undersøger, hvorfor hans modeldatter Julie opfører sig mistænkeligt. Hvad Bjørn ikke ved er, at Julie er i en uoverskuelig gæld til en international narkoliga. Bjørns ven, filminstruktøren Ask, er i gang med indspilningen af en ny spillefilm, hvori Julie er skuespiller. Samtidig udvikler en spirende forelskelse sig mellem saxofonisten Donna og Ask.Da stalkeren tager det ultimative træk samtidig med, at Bjørn kommer i sit livs krise, flettes Bjørn, Donna og Ask endnu engang ind i en blodig krimisag. Deres loyalitet og kærlighed sættes på spidsen, og forbrydelsens skygger trækker dybe spor ind i Københavns brokvarterer, hvor de store danske kultur- og litteraturkoryfæer får en afgørende rolle.Forbrydelsens skygge er anden del af københavner-krimiserien om Bjørn, Ask og Donna. Serien er skarptskårne psykologisk thrillere,der udspiller sig i hjertet af København.
Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Dennis Albrethsen har i årtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator på en lang række af Danmarks allerstørste film- og tv-produktioner. Han er endvidere klinisk psykolog.Anne Sejrskild er saxofonist og har spillet i utallige musikalske sammenhænge fra glad garagejazz til professionelt niveau. Hun er desuden cand.mag. og har en master i psykologi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-12-2017
FORFATTER
Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen
FILSTØRRELSE
7,95 MB

LÆS UDDRAG AF FORBRYDELSENS SKYGGE - Sejrskild & Albrethsen

Forbrydelsens Skygge - ny københavnerkrimi Publiceret den: 11-12-2017 Københavnerkrimiparret Sejrskild & Albrethsen udkommer 16. december 2017 med anden del af krimiserie - endnu en anderledes og udfordrende storbykrimi, der udspiller sig på Københavns brokvarterer.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Pressemeddelelser - presseudsendelser.dk

Forbrydelsens Skygge (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen - Forlag: Brændpunkt - ISBN-13: 9788793383449
RELATEREDE BØGER
Dødedans
Harry Potter 3 - Harry Potter og fangen fra Azkaban
Nadias dagbog
Apollons oprør
Stockholm Pocket
Ved slusen
Sørgekåben
Kispus
Vildt
D.H. Lawrence. Et forsøg på en politisk analyse
Mig - bli'r kvinde
Bibel studie metoder
Millennium Mænd der hader kvinder
Eventyrfærden til Robinson Crusoe s ø
De små monstre - en pige til Bob
Cool julepynt
Snegle
Mandigo og helvedeshundene
Walking in the Alps: A comprehensive guide to walking and trekking throughout the Alps
Nu eller aldrig, Jan!