Landsrettens dilemma eBook

Mtggamechangers.dk Landsrettens dilemma Image

BESKRIVELSE

Bogen Landsrettens dilemma blev skrevet den 01-12-2015 af forfatteren Tinamaria Fabrina Jensen. Du kan læse bogen Landsrettens dilemma i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tinamaria Fabrina Jensen.

Denne bog giver indblik i Landsrettens dilemma og løfter fligen af udbredt korruption i Danmark.Her er sagen, som ingen dommer vil dømme i, som justitsministeren går udenom, som myndigheder sylter, som medierne ikke tør at behandle, som advokater løber skrigende væk fra og som trækker spor op i kongehuset.Genren er dokumentar, men kategorien er egentlig reality/krimi/gys. Gys fordi noget sådant kan finde sted i et “retssamfund”. Krimi og reality fordi det er virkelighedens kriminalitet, der foregår.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-12-2015
FORFATTER
Tinamaria Fabrina Jensen
FILSTØRRELSE
5,10 MB

Landsrettens dilemma af Tinamaria Fabrina Jensen | Bog & idé

'Når sandheden skal frem - en royal henvendelse' handler om de henvendelser, jeg foretog til kongehuset, da en uretmæssig fogedudsættelse stod for døren.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tysk dom fra 2015 skaber dilemma for Finansiel Stabilitet

En fører af en mandskabsvogn kan med landsrettens dom stå i et ubehageligt dilemma, hvis vedkommende under sin kørsel f.eks. støder på en tilskadekommen person. Tager føreren personen med i mandskabsvognen, er der tale om personbefordring, der vil udløse en registreringsafgift på 150 %, hvis mandskabsvognen stoppes af politiet.
RELATEREDE BØGER
Phlox
The Two Towers
eKundeservice
Ringenes Herre 1
Amerikanskt
Die Raketenbrüder: Entführt
المنظف 2: القفزة
Glæde
Mrs. Westaway er død
Bæredygtig kommunikation
Bær dit barn