Beat eBook

Mtggamechangers.dk Beat Image

BESKRIVELSE

Bogen Beat blev skrevet den 30-08-2019 af forfatteren Dan Turèll. Du kan læse bogen Beat i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Dan Turèll.

For Dan Turèll (1946-1993) var rock/beat mere end bare musik. Det var et sprog, et bevidsthedslandskab, et lydspor til hverdagen, en syntese af energi og poesi samt et prisme, som ungdomsoprørets mange stråler samledes i. Derfor handler hans musikjournalistik både om den tid, den er blevet til i, og om forfatteren selv. At lytte til en plade kan være som at lytte til sit eget “nervesystem i stereo”, hedder det et sted.Bogens 84 tekster udgør tilsammen en vinyl-krønike over den moderne rock/beatmusiks vigtige ti-år, 1969-79. En periode, hvor syngende poeter som Bob Dylan, Lou Reed og Robert Hunter bidrog til at føre dét, der oprindelig var en ungdomskultur, ind i en mere moden fase. Og hvor Dan Turèll levede med i det hele, absorberede det og skrev om det, samtidig med at han selv blev forfatter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-08-2019
FORFATTER
Dan Turèll
FILSTØRRELSE
2,55 MB

P6 Beat - Lyt til P6 Beat live eller genhør programmer ...

BEAT Este es nuestro servicio tradicional. Muévete de un lado a otro de forma fácil, rápida y a un buen precio. ENVÍO Servicio de mensajería de Beat. Envía productos esenciales de una persona a otra o de una empresa a un cliente. SIGUE TODAS LAS MEDIDAS CONTRA ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Beat Technology

Achetez des casques, écouteurs, enceintes et accessoires sur BeatsbyDre.com. Son puissant et technologie audio de Beats by Dre. Livraison gratuite en 2 jours, tous les jours.
RELATEREDE BØGER
Veninder
Japan's Kumano Kodo Pilgrimage: The UNESCO World Heritage trek
Falsk forår
My Little Pony - Langt fra Equestria - Pinkie Pie træder frem
Forpligtelser
Jesper Husmands brokpistol
Forklaring og forsvar
Tonys läroår
Bliss
Månesøsteren