Fioron - Kongestenen 3 eBook

Mtggamechangers.dk Fioron - Kongestenen 3 Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fioron - Kongestenen 3-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hanne Lykke Rix. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fioron - Kongestenen 3 online nu så nemt!

Efter et liv med undertrykkelse og mishandling har prins Falk omsider fået nok. Drevet af en voldsom vrede over sine forældres forræderi lykkes det ham at stjæle Kongestenen og flygte ud i Furiens store skove. Men hvor er han egentlig på vej hen? Og hvad kan en dreng som han – der hele sit liv har fået at vide, at han er uduelig – stille op mod to magtbegærlige konger og deres hære?Falk tumler blindt af sted, kun med den tanke for øje at bringe den magtfulde sten så langt væk fra sin far, som muligt. Men han må snart indse, at alle de bøger, han har læst om fortidens helte, ikke kan hjælpe ham ude i den barske virkelighed.Fioron er tredje bog i serien om Kongestenen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-11-2018
FORFATTER
Hanne Lykke Rix
FILSTØRRELSE
2,66 MB

Fioron - Kongestenen 3 - DreamLitt

Fioron (bog) af forfatteren Hanne Lykke Rix | Ungdomsbøger | Efter et liv med undertrykkelse og mishandling har prins Falk omsider fået nok. Drevet af en voldsom vrede over sine forældres forræderi lykkes det ham at stjæl
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fioron - Kongestenen 3 | Arnold Busck

Arnold Busck. Luk. Din kurv
RELATEREDE BØGER
Arbejd professionelt med LinkedIn
Value Proposition Design
Om revolution
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse i en målstyret skole
Vinden i metroen
Et liv i streger
I dur og mol
Dina
Kirken må dø for at kunne genopstå
Kidnapped
Hjertesvigt
Han gik ture
Det sorte skæg
Iqbal Farooq og den sorte pjerrot-lydbog mp3
Biler
Tilbageholdsret
Artige Poul