Rasmus Klump 2 - Pilskadden på eventyr og Gemmedyrene eBook

Mtggamechangers.dk Rasmus Klump 2 - Pilskadden på eventyr og Gemmedyrene Image

BESKRIVELSE

Rasmus Klump 2 - Pilskadden på eventyr og Gemmedyrene er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carla og Vilh. Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Carla og Vilh. Hansen bog online og også downloade det gratis!

To klassiske historie med Rasmus Klump og vennerne.Hør hvordan Rasmus Klumps gode ven Pildskadden kommer ud at sejle med en spurv, trave med en ko og flyve med en flok gæs.Hør også hvordan Rasmus Klump hjælper et lille gemmedyr i skoven hjem til sin mor.Lydbog - gode historier for de mindste.Carla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992) skabte den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-09-2011
FORFATTER
Carla og Vilh. Hansen
FILSTØRRELSE
3,61 MB

Учебный материал | Норвежский язык |Блог преподавателя

Se teaseren til Holbæk Teater og Tivolis populære familiemusical "Rasmus Klump på Eventyr". Følg vennerne, når de bygger det gode skiv Mary og drager ud på...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

rasmus klump | Tumblr

TAG PÅ SKATTEJAGT MED RASMUS KLUMP Rasmus Klump er klar med nye eventyr for børn og barnlige sjæle. Han har nemlig gemt sig i form af skatteposter, der bare venter på at Så kan du finde på en lille historie ud fra alle billederne, og fortælle den til mor og far. Stort Kram fra... Rasmus Klump.
RELATEREDE BØGER
Skøge nr. 7
Udlændingeret
Et kapløb med tiden
Privatsekretæren
Enmandstelt
Stilhed
Mennesket
Andedualitet
Ensittarvägen
Bill og Ben giver hurtig hjælp
Flyvemaskiner
Chicago and Lake Michigan
Arkitektur og energi
EU's udbudsregler