Amoriner i luften ... eBook

Mtggamechangers.dk Amoriner i luften ... Image

BESKRIVELSE

Bogen Amoriner i luften ... blev skrevet den 24-05-2019 af forfatteren Trine Juul Hansen. Du kan læse bogen Amoriner i luften ... i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Trine Juul Hansen.

Der skal være skolefest, og 6. B glæder sig. De har fået lov til at overnatte på skolen bagefter. Gunse og Morten glæder sig særlig meget, de har nemlig kigget efter hinanden i lang tid. Desværre har Gunses mor købt en kjole, selvom Gunse kun går i bukser. Morten er ved at gå i baglås over, hvad han skal sige. Klassens eneste kærestepar, Anna og Sebastian, glæder sig også, men et lille uheld til festen er lige ved at ødelægge det hele.Handlingen foregår i 6. B. Den giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som målgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tæt, troværdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforståelser og ikke mindst at se anderledes ud.Trine Juul Hansen er en dansk børnebogsforfatter. Hun har i årevis udgivet både letlæselige bøger for de yngste og spændende ungdomsbøger til teenagerne. Trine Juul Hansen står blandt andet bag serierne 'Freja', 'Dem fra sjette' og 'Nanna'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-05-2019
FORFATTER
Trine Juul Hansen
FILSTØRRELSE
6,95 MB

VIDEO Amoriner i luften hos vildhund i Aalborg | Vejret | DR

Amoriner i luften. Bogtips. Af Morten Brunbjerg Bech. 28.06.18 . Emneliste med masser af anbefalinger af bøger om kærligheden i alle afskygninger. "Kærlighed ligner en god roman, som man kaster sig over, til tider endog med en sådan utålmodighed, at man springer flere sider over for at komme til slutningen...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Amoriner i luften i pandahuset: Zoos pandaer mødte ...

Amoriner i luften i pandahuset: Zoos pandaer mødte hinanden for første gang. Mens København Zoo er tømt for gæster, er de to pandaer blevet parringslystne. Men om en parring rent faktisk vil finde sted, er stadig uvist. Pandaerne i Københavns Zoo, Mao Sung og Xing Er, møder hinanden for første gang.
RELATEREDE BØGER
Peter og prinsessen
Rugbrød til Himalaya
Alt om Virginia Woolf - del 4
Skal vi lege sammen?
Trylle-drikken
Ondskabens psykologi
La ilustre fregona
Die Maskerade des jungen Königs
84 digte
Line og Anne
Manden på altanen
Rød dansk politik
Kærlighed ved første hik
Rusmiddelbrugere
Højt op
JULEMANDENS KANETUR