Hitman 1 eBook

Mtggamechangers.dk Hitman 1 Image

BESKRIVELSE

Hitman 1 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Krogholm. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Peter Krogholm bog online og også downloade det gratis!

'Andreas, inden du pakker op, skal du vide en ting: I vores familie betyder det rent faktisk noget at træde ind i de voksnes rækker. Det, der sker nu, er sket for alle drengene i min familie på deres konfirmationsdag. Jeg håber meget, du vil følge traditionen og gøre mig stolt,' sagde far og så på mig, som han aldrig havde set på mig før. Med en blanding af respekt og nervøs forventning.Andreas kommer i sit livs dilemma, da han får en noget anderledes konfirmationsgave af sine forældre. Lige meget hvad han gør, synes hans liv kun at have én retning: Direkte mod afgrunden.HITMAN er en hæsblæsende serie, spækket med hævntørst, tempo og moralske dilemmaer, og du bliver konstant udfordret som læser: Hvad er rigtigt, og hvad er forkert?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-06-2018
FORFATTER
Peter Krogholm
FILSTØRRELSE
6,19 MB

Hitman (2016 video game) - Wikipedia

Hitman 1 er første bog i en vanvittigt spændende og overraskende serie i Sort Læseklub. Læs også Hitman 2. Sort Læseklub Hitman 1 er henvendt til læsere fra 13 år og udkommer i serien Sort Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

HITMAN Legacy Pack FAQ - IO Interactive

Hitman 1 er skrevet til de drenge, der ikke kan få nok af at pløkke mennesker i Counter Strike og Fortnite. Historien er actionpræget og spændende, og den pirrer målgruppens fascination af fede våben og det perfekte headshot (inden for spillets univers, forstås). For folk uden for målgruppen er historien absurd urealistisk.
RELATEREDE BØGER
Szczurki mają wilczy apetyt
Umodne stikkelsbær
Den tredje mønt
Drengen, der skiftede job
Agterudsejlet
Pondus: Ren sæbeopera
Prima ballerinan
Leif holder fødselsdag
Slagteren
Zimbabwe
Elvis: myten om manden
Séduite à la bibliothèque – Une nouvelle érotique
China: South