12 regler for livet eBook

Mtggamechangers.dk 12 regler for livet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse 12 regler for livet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jordan B.Peterson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses 12 regler for livet online nu så nemt!

Hvad har alle mennesker i den vestlige verden brug for at vide? Dette 10.000 kroners spørgsmål får man svar på i denne tankevækkende, kontroversielle og underholdende internationale bestseller med 12 gode leveregler for det moderne menneske.Jordan B. Peterson vender almindeligheder om videnskab, tro og menneskets natur på hovedet og kombinerer på enestående vis fortidens hårdt tilkæmpede indsigter med nutidens fantastiske naturvidenskabelige afsløringer. På sin helt egen informative, overraskende og morsomme facon forklarer han, hvorfor vi skal lade børn i fred, når de kører skateboard,hvilken frygtelig skæbne, der vil overgå folk, som kritiserer i flæng, og hvordan man altid skal tage sig tid til at kæle for katte, man møder på gaden.Hvad fortæller en hummers nervesystem os om vigtigheden af at ranke ryggen og få succes i livet? Hvorfor regnede oldtidens ægyptere det for en guddommelig evne at være fokuseret og opmærksom? Og hvordan kan det være, at folk tager så forkerte valg, når de er forbitrede, arrogante eller hævntørstige?Dr. Peterson blander psykologi og antropologi med videnskab, politik og religion, når han bevæger sig rundt i tilværelsens mange kringelkroge og diskuterer disciplin, frihed, eventyrlyst og ansvarlighed, inden han formulerer alverdens visdom i 12 praktiske og dybsindige regler for livet, som kan skabe lidt orden i kaos.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-09-2018
FORFATTER
Jordan B.Peterson
FILSTØRRELSE
2,17 MB

12 regler for livet | Jordan B. Peterson | Politikens Forlag

Køb 12 regler for livet af Jordan B. Peterson som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Hvad har alle mennesker i den vestlige verden brug for at vide? Dette 10.000 kroners spørgsmål få..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

12 regler for livet af Jordan B. Peterson | Bog & idé

I "12 regler for livet - en modvægt til kaos" beskæftiger forfatteren sig med forskellige væsentlige tematikker i menneskets liv. Hans holdning er, at mennesket har brug for nogle overordnede principper for, at alt ikke ender i kaos. "Vi har brug for regler, standarder, værdier - både alene og sammen" citeret fra bogen ...
RELATEREDE BØGER
Bound and Abandoned
Har videnskaben køn?
Du er morderen
Lille Moskusmand
Vi var tretten i klassen
Birgitta
Oplevelser i ukendt land
Hvide ankelsokker
Karma og dæmoner
El coleccionista de sellos - dramatizado
Det sidste testamente
Ungdomsskrifter
Graven
Danske drømme, Lærervejledning