Og livet går videre eBook

Mtggamechangers.dk Og livet går videre Image

BESKRIVELSE

Og livet går videre er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Eric Knight. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Eric Knight bog online og også downloade det gratis!

Som barn mister engelske Tregan sin mor og vokser derfor op hos sin mors slægtninge. Faren er rejst til USA og har giftet sig på ny.Tregan er rodløs og giver ikke meget for traditioner, og da han bliver gammel nok, rejser han til USA, hvor han i en kortere periode bor hos faren. Det bliver dog hurtigt klart, at de to er fremmede for hinanden, så Tregan drager videre.Han ender med at melde sig som frivillig i 1. verdenskrig, hvor han sendes til Frankrig. Her møder han endelig kærligheden i en ung, engelsk pige. De gifter sig lynhurtigt, men hvad der kommer let, går let. Tilværelsens barskhed formørker Tregans sind, og apatien tager over, selv da han en dag står over for at skulle i den elektriske stol.Eric Knight (1897-1943) var en britisk forfatter bosat i USA i en længere årrække. Eric Knight omkom som major i den amerikanske hær under 2. verdenskrig, men nåede at efterlade sig et stort og forskelligartet forfatterskab.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-01-2017
FORFATTER
Eric Knight
FILSTØRRELSE
10,89 MB

Rasmus Seebach - Livet går videre lyrics

Men på den anden side af Øresund går livet videre - omtrent som det plejer. Foto: Lars Johannessen Efter den svenske statsministers tale søndag aften er alle skoler, institutioner, cafeer og mange andre steder fortsat åbne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Livet går videre

Få Og livet går videre af Eric Knight som e-bog på dansk - 9788711679265 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Pynt op til en grønnere jul
Elven, der hævnede
Selvbiografier I-III
Ansigt til ansigt
Silas ser en zombie
Gamla goda fiender
Magtens forblændelse
Flot hud, høj energi
Flugten fra opvasken
Barnet i dig skal finde et hjem
Kameliadamen
Moskva, 7. oktober
Min väg
Cheops