Blå horisont eBook

Mtggamechangers.dk Blå horisont Image

BESKRIVELSE

Blå horisont er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Wilbur Smith. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Wilbur Smith bog online og også downloade det gratis!

Den afdøde Hal Courtneys sønner, Tom og Dorian, bor med deres familier i Kapstaden, hvor de har et blomstrende handelsfirma sammen.En dag ankommer et fangeskib til Kapstaden fra Holland med kvindelige fanger ombord. Her ser Toms søn den smukke Louisa, der er i lænker. Hun gør et uudsletteligt indtryk på ham.Det lykkes Jim at befri Louisa for næsen af de lokale soldater, og de ridder afsted over hals og hoved ud i vildnisset. Hjemme i Kapstaden bliver Tom og Dorian anklaget for at have hjulpet Jim. Men det lykkes også dem og deres familier at flygte nordpå i to skibe med mange af deres ejendele.Jim og Louisa er udstødt af samfundet. De bliver ubønhørligt jaget ikke kun af soldaterne, men også af vilde dyr og fjendtlige indfødte. Alligevel spirer kærligheden langsomt mellem de to. Men hvordan skal de nogensinde genfinde Jims familie?'Blå horisont' er en fantastisk fortælling om kærlighed og had, hævn og grådighed, et fascinerende værk skrevet af en af verdens mest læste forfattere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-01-2015
FORFATTER
Wilbur Smith
FILSTØRRELSE
8,22 MB

Blå horisont af Wilbur Smith - Plusbog.dk

Få Blå horisont af Wilbur Smith som e-bog på dansk - 9788711326862 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Materialesamling | Blå horisont | Randers Bibliotek

Blå horisont er endnu en fantastisk roman fra Wilbur Smiths hånd, en roman om had og kærlighed, hævn og hensynsløshed. Blå horisont er opdelt i to lydbøger, hvoraf denne er første del. Romanen er tolvte bind i Courtney-serien, der følger de stridbare medlemmer af Courtney-slægten fra 1660'erne op til 1987.
RELATEREDE BØGER
Mia Magi - åh, nej!
Trap. Aktivitetsmappe til Trap 1 og 2 inkl. lærervejledning
Det Strategiske Miljøforskningsprogram 1992-2004
Rhodes Pocket Guide
Lås op, Emil
Sugarbabe
Kanta
Dagligliv i 1800-tallets Jylland
Brumme bokser
Brief Einer Unbekannten
USA
I en tynd tråd
Av ren lust: Novellen
Din egen dag er kort
Tolv prædikener
Liftarnas död
Palæo